reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Patu$ka ja to mam niewiele do powiedzenia, zanim poszłam do kliniki nieplodnosci to byłam przez całe życie 2 x u ginekologa...
Jezeli Twój lekarz zrobi Ci iui to pewnie nie uswiadczysz tego miejsca.
A mój maz tez mnie uraczal takimi tekstami, ze to przez Niego i ze do niczego sie nie nadaje i mam szukać dawcy...aż mu lekarka powiedziała, ze niczym nie odstaje od reszty i moze sie nie nadaje na byka rozplodowego, ale na ojca tak;)
Ale sie wtedy usmialam, ale skończył mnie zameczac tekstem- moja wina, moja bardzo wielka wina...

Elianka Ciebie faktycznie trafiło:(

reklama
Dziewczynki beta tak jak przypuszczałam do d....y :wściekła/y::-( Dziękuję wszystkim (między innymi: Smerfeta, Jane, Ewis, Enni, Elianka, Pełna, Genna, Ladybea, Nati35) za wsparcie, większość pisała na priva bo zrobiłam sobie małą przerwę z forum. Nati35 Ty masz zablokowanego priva :-(

Elianka mam nadzieję, że chociaż Tobie się uda bo jak na razie to czarna ta nasza lista :-( Wynik masz przez internet? Mi pani powiedziała, że będzie wieczorem a jak wróciłam do pracy to już był.

Kasik36 moze po prostu iui nie dla Ciebie:(
Odnosze wrażenie, ze to dobra metoda, ale nie dla każdego niestety.
Cale szczęście są jeszcze inne możliwości.

reklama
Do góry