reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Patu$ka Mnie lekarka powiedziała, ze iui jest nie dla każdego, ale nie dlatego, ze szkodzi.
Iui wykonuje sie głownie, kiedy jest osłabione nasienie i nieplodnosc idiopatyczna. Czyli taka, kiedy wszystko sie wydaje w porządku a dziecka nie ma.
A tak na prawdę w takiej nieplodnosci jest czesto problem, którego "nie udało sie zlokalizować" i dlatego iui nie wychodzi, bo ono jest obejsciem tylko wrogiego sluzu i lekkich problemów z nasieniem.
W każdym razie tak mi lekarka to naswietlala.

reklama
Elianka tulę Cię z całego serca, wiem co czujesz, dzisiaj mam tak samo ...
Ja postanowiłam dzisiaj smutki utopić w alkoholu, a co? Tego nikt mi zabronić nie może :wściekła/y: Somersby już się chłodzi;-):-D

Blue
a jakie są podstawowe, nie znam się na tym zupełnie. To są wyniki z krwi czy z czego? Pytałam ostatnio mojego gina jakie badania należałoby jeszcze porobić a on mówi, że nie widzi potrzeby bo przyczynę mamy w moim AMH (0,96) i słabo ruchliwej armi :-(

Kasik Elianka przykrasno:( ale kobietki nie załamujcie się, to podstwa, chociać wiem że łatwo się mówi... wypije dzisiaj za was piweczko;):)
blueskay jak przeczytałam Twój post ze zemdlałaś za kierownicą aż mi się nogi ugięły:) uważaj na siebie, musisz mieć szofera:) nie ma żartów

Patu$ ka ja miałam nieplodnosc idiopatyczna.
Wszystkie wyniki ok, oprócz leczonej niedoczynnosci tarczycy i podobno zaleczonej. Wyniki M były standardowe, nawet androlog nie kazał mu niczego lykać, chyba, ze dla psychiki.
Dlatego zaproponowano mi iui.
Ale lekarka powiedziała, ze ona by wiecej niż 4 nie zrobiła. Ja zrobiłam 3.

Miała któraś z was że w cyklu bolały piersi 2 razy?
Zaczęły bolec mnie jakoś 13-14 dzień cyklu, po 2-3 dniach przestały, a teraz przed @ znowu bolą? chyba coś moimi hormonami nie tak:-(dodam tylko że prolaktynę mam w normie...o co biega..?:(

reklama
Do góry