reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Jak w każdym innym cyklu. Objawy ciąży pojawiają się po wytworzeniu bety. Czyli w okolicach @.Hej kochane mam pytanie jak czulyscie się przed terminem miesiączki w cyklu w którym udało się zajść w ciążę? Czulyscie jakiś dyskomfort w podbrzuszu czy coś?
frez.ja1987
Niestety pms i wczesne objawy ciąży są takie same. Jedyne wyjście zrobić test lub betę wcześniej. Jestem w trzeciej ciąży. Za każdym razem potwierdzał ja test, żadne inne objawy.Wiem, ale czasami kilka dni przed @ pojawia się już beta, dlatego pytam :-)
Justi1234
Okej dziękuję za odpis. Poczekam cierpliwieNiestety pms i wczesne objawy ciąży są takie same. Jedyne wyjście zrobić test lub betę wcześniej. Jestem w trzeciej ciąży. Za każdym razem potwierdzał ja test, żadne inne objawy.

frez.ja1987
Ja bym na twoim miejscu poszła na betę. Skoro na teście wychodzi cień beta będzie wiarygodna bo jest bardziej czuła. A jak wyjdzie pozytywna to powtórz po 48h by sprawdzić przyrost. Mnie we wczesnej ciąży brzuch bolał jak na okres. Trzymam kciukiMam dziwne uczucie w podbrzuszu i nie wiem czemu.. jestem w 26 dniu cyklu i 9 dpo. Na testach cień, ale nie wyraźną kreska.
Sama nie wiem czy coś mi dolega, czy mogę być w ciąży.
Za kilka dni się wyjaśni.

Justi1234
Aha, dziękujęJa bym na twoim miejscu poszła na betę. Skoro na teście wychodzi cień beta będzie wiarygodna bo jest bardziej czuła. A jak wyjdzie pozytywna to powtórz po 48h by sprawdzić przyrost. Mnie we wczesnej ciąży brzuch bolał jak na okres. Trzymam kciukidaj znać
![]()

Zrobię jeszcze rano test, bo mam jeszcze jeden i jak coś to pojadę na betę

reklama
DarkAsterR
Szczerze? Nijak.
Wszystko wskazywało na okres ale ten nie przychodził. Zrobiłam test i tyle. Mnie przed okresem zawsze bolą piersi i w tych szczęśliwych cyklach było dokładnie tak samo.
Wszystko wskazywało na okres ale ten nie przychodził. Zrobiłam test i tyle. Mnie przed okresem zawsze bolą piersi i w tych szczęśliwych cyklach było dokładnie tak samo.