Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brałam przez 5 dni od 5 do 9 dnia cyklu, nie odczułam żadnych zmian podczas brania tego leku, w 13 dniu cyklu miałam zastrzyk ovitrelle I się udało.Hej dziewczyny. Byłam dziś u lekarza. Mam PCOS. Dostałam letrozol stada 2,5mg jako stymulację on następnego cyklu. Czy któraś z was była nim stymulowana ? Czy udało się Wam po nim ? Jak się czulyscie podczas brania leku ?
Ja brałam letrozol bluefish (odpowiednik) w dawce 2x od 3 do 7 dnia cyklu. Przy PCOS jedna tabletka na mnie nie działała, przy dwóch prawie zawsze potwierdzona owulacja. Dwa razy potwierdzona ciąża z cyklu po nim. Nie miałam żadnych skutków ubocznychHej dziewczyny. Byłam dziś u lekarza. Mam PCOS. Dostałam letrozol stada 2,5mg jako stymulację on następnego cyklu. Czy któraś z was była nim stymulowana ? Czy udało się Wam po nim ? Jak się czulyscie podczas brania leku ?
A jakie mialas jeszcze tabletki przy pcos oprocz letrozol?Ja brałam letrozol bluefish (odpowiednik) w dawce 2x od 3 do 7 dnia cyklu. Przy PCOS jedna tabletka na mnie nie działała, przy dwóch prawie zawsze potwierdzona owulacja. Dwa razy potwierdzona ciąża z cyklu po nim. Nie miałam żadnych skutków ubocznych
W jakiej dawce bralas?Ja brałam stymulowana aromkiem i w koncu się udało
Lepiej zareeagowalam niż po clo.
Mam cała nowa paczkę aromka na sprzedaż bo mi została jak cośproxeed plus tez kupilam w nadmiarze dla chłopa i też mam na sprzedaż
Tez brałam ovitrelle, udało się przy 5 albo 6 stymulacji dopiero, także nie warto tracić nadziei.![]()
Ja brałam 1x od 2 dc do 11 dc i rósł jeden, dwa pęcherzyki, potem w grudniu szlam na sono i był juz 12 dc I mowil ze w jajnikach cisza i że można brac aromek ale 2x1 przed 5 dni bo już późno było, i urosly mi wtedy 3 pęcherzykiW jakiej dawce bralas?
Czy masz jeszcze aromek ? :-)Ja brałam stymulowana aromkiem i w koncu się udało
Mam cała nowa paczkę aromka na sprzedaż bo mi została jak cośproxeed plus tez kupilam w nadmiarze dla chłopa i też mam na sprzedaż
Tez brałam ovitrelle, udało się przy 5 albo 6 stymulacji dopiero, także nie warto tracić nadziei.![]()
Masz może jeszcze aromek ? :-)Ja brałam stymulowana aromkiem i w koncu się udało