reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

reklama
hej, hej, hej.
Jest tu kto dziś? My z mężusiem staramy się prawie rok. Jak narazie bez skutku. W pon idę do gin. Coś się ze mną niedobrego dzieje. Ostatnio @ przyszła do mnie tydzień wcześniej, a zawsze miałam punktualnie jak w zegarku, trwała tylko trzy dni i była bardzo słaba, no a w dniu, gdy powinna przyjść miałam lekkie plamienie. No i idę do gin, muszę się przebadać, bo coś niedobrego się ze mną dzieje. Tak naprawdę chciałabym aby to była fasolka, ale nie chcę się zbytnio nastawiać, aby sie. nie rozczarować. Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane jak i te wypatrujące fasolki.

wiitaj DODECZKA najlepiej jak pojdziesz do gin.i sie dowiesz co sie dziej,mam nadziej,ze twoje obawy beda tylko przemeczenie,w koncu staracie sie z mezem juz troche o dzidzi,mam nadziej ze bedzie to mila wiadomosc o fasolce,trzymm kciuki.
My z mezem starmy sie od 4 mies.ale nic sie nie dziej,oj czemu te starnia musza byc takie wykonczajace psychicznie,takie zycie nic nie przychodzi latwo,ale musimy miec najdziej i byc silne ;)
pozdraiam :D

Witajcie,
my tak naprawdę staramy się dopiero miesiąc, bo pierwsza ciąża była totalnym, a zarazem cudownym zaskoczeniem :) Niestety długo się nią nie nacieszyłam :(

Maxin78, fakt,starania są wykańczające psychicznie, ale za to jakie przyjemne :)

Pozdrawiam Was wszystkie :)

reklama
Do góry