reklama
My dzisiaj spaliśmy wspaniale. mały usnął o 20. Obudził sie około północy dałam mu dosłownie łyka wody i przeniosłam do naszego łóżka, bo zaczynał się rozbudzac:-(. Jak tylko go położyłam na moją podusię to zasnął i spał do 03:35

. Pierwszy raz w swoim krótkim życiu Adaś tak długo przespał bez mleka. I tak spaliśmy do 05:45.
Kolejny sukcesik

Kolejny sukcesik
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A Maciuś dziś obudził się o 5, przenieśliśmy go do nas i spaliśmy wszyscy do 7

A ja dzisiaj po raz kolejny stwierdziłam, ze spanie z maluszkiem jest cudowne - ma swoje wady oczywiście ale dla pewnych chwil warto żyć. Dzisiaj o 2:44 nasze dziecko otworzyło oczka i pierwsze co uśmiech do mamuni, długie przeciągnięcie sie ( uwielbiam jak to robi- taki słodziutki jest), kolejny uśmiech, rzut oka na tatę ( który pił poranna kawę:-)), uśmiech, przytulenie sie do cycusie, odwrót i lulu do 6:50

. pobudka oczywiście z uśmiechem na buziolku. Kocham być mamą
:-):-)

donkat
Fanka BB :)
widze, ze wasze dzieci ida wczesnie spac, ale tak samo wczesnie wstaja.mnie odpowiada wariant chodzenia spac przez julitke ok.21-22 i spania do 7-8, bo gdy pojdzie spac o 20, to ja przeciez nie, a wstac rano musze razem z nia.
dzis sie nie wyspalam
, niunia wiercila sie pol nocy. w pewnym momencie patrze, aona spi do gory nogami! kopala mnie przy kazdym przekrecaniu sie. dopiero dala usnac jak zjadla. noc do nocy nie podobna.
dzis sie nie wyspalam

Shinead
wrześniowa mama '07
A ja dzisiaj po raz kolejny stwierdziłam, ze spanie z maluszkiem jest cudowne - ma swoje wady oczywiście ale dla pewnych chwil warto żyć. Dzisiaj o 2:44 nasze dziecko otworzyło oczka i pierwsze co uśmiech do mamuni, długie przeciągnięcie sie ( uwielbiam jak to robi- taki słodziutki jest), kolejny uśmiech, rzut oka na tatę ( który pił poranna kawę:-)), uśmiech, przytulenie sie do cycusie, odwrót i lulu do 6:50. pobudka oczywiście z uśmiechem na buziolku. Kocham być mamą
:-):-)
mmmmmmmmmmm

luandzia1
Entuzjast(k)a
Zuzia od paru dni budziła mi się w nocy z płaczem( oczywiście po cycku od razu zasypiała) wczoraj po kąpieli dałam jej ibum i spała od 20.15 do 7.30 (nie je już w nocy)czyli te pobudki to przez tego wstrętnego zęba
luandzia1
Entuzjast(k)a
to je jak noworodek
ja jestem w szoku jak Zuzka obudzi się raz w ciągu nocy no ale za to waży tylko 8450...

reklama
Podziel się: