Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacje dla takiego fantastycznego TatusiaAle jak dokladnie wygladalo odpieluchowanie, nie wiem, bo poszlam rodzic Zosie. Gdy wychodziłam akurat Stas siedzial na nocniku, a gdy przyszlysmy do domu po czterech dniach, mlody chodzil w samych majteczkach. I tu wielka zasluga mojego chlopa, ktory to ogarnal.
Tyle tylko, ze raz w nocy go wysadzamy na nocnik.
Kazdy znajdzie metodę i czas. Oby tylko nie kierowały nami wygórowane ambicje czy lenistwo.
u nas identycznie!!! nocnik parzył, a nakładka jest dobraJakiś czas temu zaczął się interesować wc, więc kupiliśmy nakładkę na sedes, chyba szybciej nam z tym pójdzie bo na nakładce spokojnie sobie siedział, a z nocnika zwiewał...
Tu się troszkę nie zgodzęTeż jest dla mnie trochę dziwne przekupywanie słodyczami za załatwienie potrzeby fizjologicznej![]()

u nas w sumie mała bezproblemowo załapała robienie siusiu na nocnik- chociaż przy drugiej próbie, ale problem mamy taki, ze mala jak siada na nocnik to ma histerie i zatwardzenie, w pieluche natomiast robi kupe w 3 sekundy, doszlo do tego, ze jak nie chce jej ubrac pampersa to czeka do wieczora, az jej ubiore (spi w pampersie) albo sama ubiera pampersa, robi kupe, po czym go sciaga, sama podciera sobie pupe i wszystko wyrzuca![]()
to po co go wysadzacie? nie że Cie krytykuje, tylko chciałabym wiedzieć po co? a może przespał by całą noc "na sucho"? Trochę odwagimax_olo Wysadzamy go mniej więcej o tej samej porze, zanim pojdziemy spac. Trudno powiedziec czy go budzimy. Jest nieprzytomny właściwie, więc chyba nie rejestruje tego, że jest na nocniku. Czy by zrobił do łóżka gdybysmy go nie wysadzal? Nie wiem. Jeszcze nie mam odwagi sprawdzić ;-). Może nie, bo jeszcze niedawno jesli nie wyadzilismy go o czasie, to moczył łózeczko, teraz juz tego nie robi.
Jak czytałam to forum o odpieluchowywaniu, to byłam przerażona - zakładać na spacer czy nie, że to może dziecko mylić... co z nocami... itd...Na spacer ubieramy pampersa bo raz że się chłodno zrobiło a dwa nie chcę siebie i małej na razie stresować, a trzy po spacerze nawet 2-godzinnym przychodzi ze suchym. Na noc również zakładamy pampka ale od tygodnia wstaje ze suchym, pomimo picia.
Jak idziemy do kogoś to bierzemy nocnik żeby mała czuła się pewniej. Na kibelek jeszcze nie chce, ale pomału i będziemy się oswajać.