Dodomisia
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny chce sie pochwalic. Moja córcia od dawna juz sika ale od 3 dni, w nocy ok 2 wstaje na siku. No i pora zapomniec na zawsze o pieluszce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
mała miała niecałe 2 latka i na nocnik robiła i w nocy to samo też na nocnik
byłam z niej dumna i z męża ( do dzisiaj się nie dowiedziałam jak to zrobił )
Cały czas jej tłumaczyliśmy że jest duża i że pampersy są dla maluszków i chwaliliśmy nawet jak popuściła a resztę na nocniczek zrobiła. Jak słyszy że mama jest z niej dumna to sama promienieje
Zdarzy jej się popuścić albo zlać podczas drzemki w dzień ale ostatecznie to dopiero początki a i starszakom zdarza się popuścić więc staramy się ją wspierać ile się da a i ona coraz więcej z siebie daje
Jednak miło będzie przeżyć te kilka miesięcy bez pampersów