reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

elzu moze masz racje ze w lozeczku na przescieradle bylo by lepiej, bo czasami mi sie wydaje ze ona przekreca sie na brzuch i wtula w ten koc tak jak to robi we mnie.. taka mala przylepka z niej :)

reklama
u nas pampersy 2 ale jak skończy się paczka kupujemy 3 :)
ubranka 62-68
dziś byliśmy na szczepieniach 5w1, synek był dzielny, ja też :)
a waży już 5,3 kg :) czyli przytył 2 kg od wyjścia ze szpitala
dostaliśmy skierowanie do kardiologa bo ma "marmurkowatą" skórkę
uśmiecha się pięknie

Mój mały też dostał jakieś uczulenie na prawej skroni i pod oczkiem-myślałam,że to potówki,ale położna była i powiedziała,że musiał się czegoś dotknąć,albo ktoś...dzisiaj już mu praktycznie wszystko zeszło,ale nic na to nie nakładałam...

Nasza dzidzia już też pięknie się uśmiecha-z każdym dniem coraz częściej-najfajniejsze dla mnie są te uśmiechy po jego przebudzeniu jak mnie zobaczy:-)

My używamy pampersów 2 i jak narazie jeszcze są dobre ;)

W przyszłym tygodniu na wizytę do lekarza i szczepienie,więc będę wiedziała ile waży i mierzy,ale ciuszki na 56 są na niego akurat,a niektóre już poszły w odstawkę :tak:

edytka - a czemu do kardiologa?? mój ma takie rączki i nóżki czasem. Właśnie taki marmurkowe, co to oznacza??

a zauważyłyście że pampersy te premium Care są większe od tych zielonych? czy tylko mi się tak wydaje

pediatra powiedziała, że pewnie nic złego ale lepiej przebadać, może coś z sercem, krążeniem

czy Wasze maleństwa na wizytach są mierzone czy tylko ważone?

U nas waga,wzrost i obwody główki i klatki.....dodatkowo te pierdołki czyli osłuchiwanie, napięcie mięśniowe, sprawdzanie ciemiączka.....

reklama
Do góry