reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

reklama
A ja idę na usg 21 grudnia i już sie nie mogę doczekać jak zobaczę mojego syneczka.
My jak byliśm na usg bodajże w 22tyg to mały ważył 410g i lekarz powiedział że duży już z niego chłopak:-D

O mamo to maluchy już tyle moga ważyć?Jakos mi sie wydawalo ze góra z 1 kg...nie wiem czemu?:rofl2: a faktycznie jak sprawdziłam to w 30 tyg ok 1,5kg to przeciętna, książkowa waga...to już jest kawał człowieka:) ja mam wizytę w najbliższą środę i bardzo jestem ciekawa jak się ma moja Niunia:)

A ja idę na usg 21 grudnia i już sie nie mogę doczekać jak zobaczę mojego syneczka.
My jak byliśm na usg bodajże w 22tyg to mały ważył 410g i lekarz powiedział że duży już z niego chłopak:-D

oo ja to moja wazyla w 22 tc 480g, a tydzien pozniej w szpitalu 530 g :-)

moja w 29 tyg miala 1190 g ;-) a 22.12 ide na usgciekawe ile wtedy bedzie miec bedzie 32 tydzien ;-) i ostatnie usg specjalistyczne ;-) doczekac sie nie moge...

reklama
AAAAA!!! Czy tylko mój Sebuś rośnie na takiego kolosa?? Pisałam już na ogólnym wczoraj... Byłam na usg i lekarz mówił, że między 2200 a 2400g!!!

Do góry