reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

reklama
Nieśmiało donoszę, że mój klops przekroczył 7kg czym zszokował zarówno mamunię jak i tatusia - co prawda wynik 7400 pojawił się na wadze łazienkowej i w ubrankach, po 2 dniach bez kupki, ale jednak te 7 to sądzę, że już mamy:))

Moja Natalka konczy dzisiaj 3 miesiace i ma 67cm i 7kg!!!!!!w ciagu 6 tygodni przybylo jej 1,800kg i 7cm bylam w szoku a jest na mleczku bebilon pepti.​

Moja Natalka konczy dzisiaj 3 miesiace i ma 67cm i 7kg!!!!!!w ciagu 6 tygodni przybylo jej 1,800kg i 7cm bylam w szoku a jest na mleczku bebilon pepti.​

oj to mi jakis krasnal rosnie,2 tyg temu miala 59cm i 5300kg;( a tez na pepti jest;-)
w czw idziemy na wazenie bo malo przybierala na wadze.mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej.

Mikołaj
waga urodzeniowa: 3400 g i 55 cm
spadek po 1 dobie: 3300g
w dniu wypisu 2 doba: 3320g
waga w 8 tyg.: 5150g
2 miesiące i 14 dni: 5800g i 63 cm
3 miesiące i 24 dni: 6600g i 67 cm

Cyc :biggrin2:+ 3 x nam się zdarzyło modyfikowane.:-(

Ja z przerażeniem donoszę, że u nas dziś rano domowa waga pokazała 7900 :szok::szok::szok:
i to tylko w pampersie ... ubranka 6-9 m-cy na styk :eek:
co prawda ostatnio było 600 gram różnicy między naszą wagą a tą w przychodni, ale to i tak daje 7300, czyli kolejne 0,5 kg w 3 tygodnie ...
na razie nie sprawdzę, bo do pediatry pójdziemy pewnie dopiero za miesiąc, bo na razie nie ma po co :tak:
dobrze, że chociaż w książkowe normy się łapiemy i mamy podwojoną wagę urodzeniową na 3 miesiące ... bo wśród styczniowych dzieciaczków, to chyba jesteśmy poza wszelką konkurencją ;-)

reklama
Do góry