reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

ostatnio :
Mojego dziś ważyłam i ma 7200g (2 miesiące 5 dni)
70cm długości ,w klatce 44cm, obwód główki 41cm

a dziś :
2miesiące 25 dni

waga po odjęciu ciuszków i pampersa gdzieś
7800g
w klatce 46cm, obwód główki 43cm, stópka 10,5cm ;-)długość całkowita 73cm :tak:

w końcu chyba się więcej rusza i tak dużo nie przybiera na wadze :sorry:

reklama
I ja sie pochwale moim wielkim mężczyzną:-)
Nikodem26.01.2010r
Waga urodzeniowa 4070 długośc ciała 56 cm.
Najniższa waga w 3 dobie 3765
Dziś 21.04.2010 (12 tydzień życia) waży 7150 obwód główki 42 obwód klatki 41 długośc ciała 68 cm.

U nas dziś stuknęło 8kg ważony całkiem na golaska
właściwie mogę napisać że na 3M - 8kg :tak:(ur 4500g, spadkowa 4230g)

Karmienie cyc cyc i jeszcze raz cyc (dokarmiany w 1 dobie 40ml mleka 6 razy ;) )

reklama
ojoj to my tylko z Jessicą możemy sobie łapki podać bo Moja Tami wazy około 5 kg.... fakt faktem że urodzona w 38 tc przez cc ze względu na podejrzenie atrofii ( przestała rosnąc w 34tc.)
waga urodzeniowa: 2770
przy wypisie: 2450
dieta: cycowa plus lekkie dopajanie

W piątek szczepienie to podam wam dokładnie, kurcze jak czytam że wasze dzieci ponad 6 czy 7 kg aż do 8, to nie mogę uwierzyć, mi się moja Tami już taka duża wydaje. hihihi

Do góry