• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

reklama
My byliśmy wczoraj na szczepieniu i wszystko jasne:
Maksiu 3 miesiące, 3 tygodnie waga 6430. (Niby to nie tak dużo, ale ostatnio nazwano go michelinkiem i bobo frutem :eek:)

Nasza 'domówka' przekroczyła magiczną granicę 8 kg :szok::szok::szok: Nie wiem, co ja mam w tych cyckach ... karmimy się 5 razy dziennie, max po 10-15 min a Zuzu dalej rośnie w zastraszającym tempie ... chyba, że waga się popsuła ;-)

Marysia w wieku 14 tygodni (jakoś w czwartek chyba ważyliśmy) miała 4640 g. Urodzeniowa masa była 3200 g. Jak widzę, że Wasze szkraby już po 6-7 kg mają, to moja wydaje się straszną chudzinką. Karmimy tylko cycem, 5-6 razy dziennie. W środę idziemy na szczepienie, to zobaczę, co pediatra powie.

Co do wzrostu, to własnie wyrosła ze śpiochów rozmiaru 62.

reklama
dziewczyny a ile teraz dzieci powinny przybierać na tydzień ? bo mój nic nie przybrał od 2 tygodni i albo to wyfikał albo coś jest nie teges

ale w sumie myślę że 150g tygodniowo mi rosnąć nie będzie bo by nieźle ważył za kilka miesięcy ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry