reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

reklama
JoL: kawał kobiety :)
Nadineczka -ale twoja to dlugaśna WOW!
U nas też 4,5 i mała ma 68cm :) dlatego kurcze moja wygląda na spaślunka jak tylko szersza sie robi a dłuższa nic:)

Mikołaj
waga urodzeniowa: 3400 g i 55 cm
spadek po 1 dobie: 3300g
w dniu wypisu 2 doba: 3320g
waga w 8 tyg.: 5150g
2 miesiące i 14 dni: 5800g i 63 cm
3 miesiące i 24 dni: 6600g i 67 cm
4 miesiące i 24 dni: 6970g i 67,5 cm

Cyc :biggrin2:+ 4 x nam się zdarzyło modyfikowane.
1 x dziennie kasza + zupka jarzynowa + jabłko.

Antoś
01 kwietnia ważył 5310g,długość 58
14 maja waży 6350g,długość 62
Jakiś mi się malutki wydaję ten mój synuś

Asiax - u nas takie samo meni, Maksiu je to samo co Miki, a jaką kaszkę podajesz? My na razie Nestle Sinlac, boję się, że po ryżowej będzie zatwardzenie, chyba nidługo ugotuję kaszkę mannę.
Na ważenie idziemy 17 czerwca, czyli wtedy, gdy bedzie szczepienie.

reklama
Miki je kaszkę Bobo Vita, mleczno- ryżową z bananami i nie miał jeszcze zatwardzenia, a kaszę manną Bobo Vita dodaję do zupki jarzynowej bo pediatra kazała wprowadzać gluten.

Do góry