reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak rosną :-)

Melanie, no co Ty :) przecież 9 miesiąc zaczęłyśmy 5 dni temu. 9 miesiąc zaczyna się od 36 tygodnia.
ja w każdym razie świętowałam już we wtorek w ubiegłym tygodniu ;)

reklama
ale od rozpoczęcia 36tyg.? Wtedy 9 miesiąc trwałby 5tyg?
Czy od snończenia 36tyg. i trwałby 4tyg. ???

Ja się już dzisiaj nie zmierzę bo mam miarę u teściowej w pokoju a ona już spi. Nie będę jej włazić...

Zresztą jutro będę miała i wagę i rozmiary małego więc wszystko za jednym zamachem uzupełnię ;)

reklama
No to mogę dzisiaj podać wszystkie wymiary Obwód brzucha w pępku 107cm ::) ::) ::)
Waga 75 kg czyli kolejny kilogram do przodu :p ::) :p ::)

A Mały już nie jest taki mały według usg waży 3kg ale pan doktor powiedział że może być nawet więcej bo tu może być tolerancja błędu nawet do 0,5 kg

A rozwój maluszka wypośrodkowany na 37 tyd 4 dni. Piszę ze wypośrodkowany bo główka rozwinięta na 36,5 dni, kośc udowa 37,5 dni a brzuszek na 39,3 dni.

I kiedy ja urodzę?????????? Bądź tu człowieku mądry... oznak porodu nie widać ale może mały rodzić się w każdej chwili. Jest gotowy. Ach, no i odwrócił się jednak głową w dół. I znowu nie wiem czu będzie ta cesarka czy nie?? Wizyta za 2 tygodnie

Do góry