reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
ja niedawno kupilam Ali śpiochy na 68 (firma EWA) i są akurat.w tych na 62 już nie może wyprostować nóżek.też mi się wydaje,że ostatnio podskoczyła wzrostowo,a nie waży jeszcze nawet 6 kg

Fakt moja córcia jest bardzo duza i grubiutka ale pediatra powiedziała , ze wszystko z nia jest jak najbardziej w porzadku-jest bardzo silna i rozwija sie duzo szybciej niz rówiesnicy-np. próbuje juz siadac, chwyta 2 zabawki w obie raczki.Pediatra była zachwycona, ze córka tak szybko sie rozwija, a moja mama uwaza ze to musi miec zwiazek z przenoszeniem ciązy(moja córcia urodziła sie w 43 tygodniu ciazy po 5 próbach wywołania porodu:szok:).Mama twierdzi ,ze moja niunia troszke nas wszystkich oszukuje ze swoim wiekiem-jak 100% kobietka-bo tak naprawde jest starsza niz wskazuje na to jej metryka:tak:wiec ten rozwój wcale nie jest az tak przyspieszony.
.
chyba musze obalic twoja teorie bo moja tez sie garnie do tego co piszesz a jest z 37 tygodnia:sorry2:

Weronika skończyła dopiero parę dni temu 3 miesiące, jest półtorej miesiąca młodsza od Oliwki, także faktycznie rozwija się bardzo ładnie jak na swój wiek :tak:

Pięknie Ci rosnie na piersi:tak:.A jak w nocy,ile ma przerwy?

Wieczorne długie karmienie-zasypia ok. 21, budzi sie na karmienie ok 4.30(jeszcze miesąc temy budziła sie o 2) i potem kolejne ok. 7 rano i nastepne ok 10.
Nocna przewa wynosi jakies 7-8 godzin takze jest naprawde dobrze:tak::-D-mam nadzieje ze nie zapeszam;-)

Nasza Milenka też chyba ostatnio śmiga na długość, bo nosi już rozmiar 68, choć jeszcze niektóre 62 są na nią dobre. A ile waży to dowiem się jutro przy okazji szczepienia :-)

reklama
Ważyłam Emilkę na wadze łazienkowej i waży 6800g (4 miesiące i 3 dni) miesiąc temu miała 5850g więc przybrała ładnie ;-)

Do góry