reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak rosniemy... :)

Mój Victorek kończąc 3 miesiąc miał 6,28kg i 63cm a wystartował od 51cm i 3,33kg... jestem z niego bardzo zadowolona:tak:

Nie widzę na nim fałdków, ale nie przeszkadza mi to. Najważniejsze, że przybiera w swoim tempie :-)

Michelin' kiem nie musi być jak to się śmieje mój mąż :-D

reklama
Kondzio mjac 3 miesiace i 10 dni wazy 6700 .Ma około 65 cm i tez nie ma fałdków:confused:.

Tycia: Konderek (takiego zdrobnienia używa mój kuzyn też Konrad, ewentualnie Radek/Raduś) jest teraz w sam raz jak na swój wiek, wagowo również... może po prostu w ostatnich tygodniach przystopował z wagą żeby dorównać do rówieśników :happy:

Lailusia majac dokladnie 4 miesiace wazy dokladnie 6 kg i mierzy dokladnie 60cm!!!!

w ostatnich 2 tygodniach przybyla 300g ;-)czyli tyle samo ile wczesniej przez 5 tygodni. jest to wprawdzie minimum, ale Poprawa jest i mam nie dokarmiac, jechac nadal na cycusiu, a za miesiac pomyslec o sloiczkach. Jestem happy i ulga na sercu!!! Teraz juz wiem: Lailutek jest na razie drobna dziewczynka i w tym jej urok!!!! :-D(tak jak oczywiscie faldeczki u pulchniejszych dzieci:tak:)- kazde jesz szczegolne!!!)

A moje malenstwo, pomierzone dzisiaj w przychodni -3 miesiące i 1 dzień, waga równiutkie 8kg a wzrost to 71 cm:tak::-D.
Nasze ubranka maja rozmiar 74 i 80 i uzywamy juz pieluszek huggies 4.

Maxidz duże masz maleństwo ;-) moje pieluszki nadal 3 ostatnio kupiłam huggies a zawsze miałam happy i z happy 3 są większe ale i tak mała wchodzi bez problemu :tak:

madzix to faktycznie malenstwo masz juz co trzymac:-D
ja tez juz si eprzenosze na 4 i tez mam huggisy bo 3 pampers sa jjuz za male:tak:

my z Wiktorią byłysmy dziś na drugiej dawce rotarixu i mała była wazona...8 380....
:szok:. boję się czy nie za dużo ona waży i kiedy wreszcie zacznie to gubic bo do raczkowania jescze trochę czasu:eek:

reklama
Panienki forumowe dawno przegoniły z waga facetow:-p.8 kg,to jak 7-9 miesieczne dziecko:szok::-D

Do góry