Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tycia: Konderek (takiego zdrobnienia używa mój kuzyn też Konrad, ewentualnie Radek/Raduś) jest teraz w sam raz jak na swój wiek, wagowo również... może po prostu w ostatnich tygodniach przystopował z wagą żeby dorównać do rówieśników
Lailusia majac dokladnie 4 miesiace wazy dokladnie 6 kg i mierzy dokladnie 60cm!!!!
w ostatnich 2 tygodniach przybyla 300g ;-)czyli tyle samo ile wczesniej przez 5 tygodni. jest to wprawdzie minimum, ale Poprawa jest i mam nie dokarmiac, jechac nadal na cycusiu, a za miesiac pomyslec o sloiczkach. Jestem happy i ulga na sercu!!! Teraz juz wiem: Lailutek jest na razie drobna dziewczynka i w tym jej urok!!!! (tak jak oczywiscie faldeczki u pulchniejszych dzieci)- kazde jesz szczegolne!!!)
A moje malenstwo, pomierzone dzisiaj w przychodni -3 miesiące i 1 dzień, waga równiutkie 8kg a wzrost to 71 cm.
Nasze ubranka maja rozmiar 74 i 80 i uzywamy juz pieluszek huggies 4.
Maxidz duże masz maleństwo ;-) moje pieluszki nadal 3 ostatnio kupiłam huggies a zawsze miałam happy i z happy 3 są większe ale i tak mała wchodzi bez problemu
my z Wiktorią byłysmy dziś na drugiej dawce rotarixu i mała była wazona...8 380.... . boję się czy nie za dużo ona waży i kiedy wreszcie zacznie to gubic bo do raczkowania jescze trochę czasu