Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna z naszych dziewczyn szuka pomocy dla malutkiego bratanka. Całą historię zamieściła na forum, więc możesz jej zadać pytania. Pomożesz?
Aga ma rację, każdy ma prawo napisać swoje trzy grosze na forum, ale koleżanka chyba nie do końca ma pojęcie na jakiej zasadzie działa forum, nie każda myśl musi być zaraz tematem nowego wątku. Jeśli by każdy tak robił, to każdy miesiąc miałby tysiące wątków z kilkoma wypowiedziami, zrobił by się mega-bałagan.hihi pani moderator działa![]()
tak jest jak sie najpierw robi zanim sie pomyslinapisalam najpierw na niemowlakach,ale potem pomyslalam
a co ?miałam powiedziec cos czego nie wiedziałampowiedziala co wiedziala....![]()
a co mozesz mi dac?a co ?miałam powiedziec cos czego nie wiedziałam
cos jeszcze chcesz?