reklama
Aga ma rację, każdy ma prawo napisać swoje trzy grosze na forum, ale koleżanka chyba nie do końca ma pojęcie na jakiej zasadzie działa forum, nie każda myśl musi być zaraz tematem nowego wątku. Jeśli by każdy tak robił, to każdy miesiąc miałby tysiące wątków z kilkoma wypowiedziami, zrobił by się mega-bałagan.hihi pani moderator działa![]()
tu tez pisza cos o kakao https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ieta-niemowlaka-co-i-kiedy-7055/index174.html
justynka1
Mamusia Antoniusia
o matko,jaka dyskusja i mi sie dostalo,za to ze pytanie zadalam nie tu gdzie trzeba
.ale gosia mnie uratowala,dziekowac jej za to
napisalam najpierw na niemowlakach,ale potem pomyslalam,ze tam sa mamy mniejszych dzieci i pewnie nie beda wiedziec,potem napisalam tutaj,a o tym ze jest gdzies cos jeszcze na ten temat nawet nie wiedzialam,bo nie mam teraz za bardzo czasu zeby usiasc i czytac,wiec jesli to problem dlakogos to niech nie czyta i juz,a pani moderator nie musi byc od razu taka kąśliwa
.pozdrawiam

napisalam najpierw na niemowlakach,ale potem pomyslalam,ze tam sa mamy mniejszych dzieci i pewnie nie beda wiedziec,potem napisalam tutaj,a o tym ze jest gdzies cos jeszcze na ten temat nawet nie wiedzialam,bo nie mam teraz za bardzo czasu zeby usiasc i czytac,wiec jesli to problem dlakogos to niech nie czyta i juz,a pani moderator nie musi byc od razu taka kąśliwa

agusia9915
Matka wariatka
tak jest jak sie najpierw robi zanim sie pomyslinapisalam najpierw na niemowlakach,ale potem pomyslalam

i wcale nie widze zeby GOSIA cie ratowała

czytanie ze zrozumieniem sie kłania

agusia9915
Matka wariatka
a co ?miałam powiedziec cos czego nie wiedziałampowiedziala co wiedziala....![]()

cos jeszcze chcesz?
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
a co mozesz mi dac?a co ?miałam powiedziec cos czego nie wiedziałam
cos jeszcze chcesz?