reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak się czujesz mamo?

Ja ten tydzień znowu chorowałam, tym razem bez mega kataru i gorączki, ale strasznie mnie bolało gardło i czułam się rozbita totalnie - wykańczają mnie te wirusy przedszkolne:-p

Kasiad jak Twoje zdrowie?

Agusiu
a Ty jak się czujesz?:happy:

Dużo zdrówka dla nas wszystkich!

reklama
kurde mam taki katar, ze świata nie widzę prawie na oczy...podejrzewam, ze to mogą być zatoki nawet..bo nic nie może mi sie w nosie poluzować...tylko taki ucisk czuje i głowa mnie pobolewa....
a do tego od wczoraj mdli mnie całymi dniami, w ogóle jeść mi sie nie chce, fatalnie, tylko patrzeć jak jakaś chorobę złapie..
a o zwolnieniu mogę pomarzyć - sama w pracy jestem od poniedziałku i to jeszcze cały następny tydzień - bo reszta chora...rany, fizycznie psychicznie sie wykończę

Mysia dużo zdrówka!!!! dbaj kobitko o siebie:tak:

ja wczoraj miałam fatalny dzień, głowa bolała, spałam całe popołudnie, wstałam zeby Hubkowi dac kolacje i wykapac go bo się domagał trochę mamy i poszłam spac dalej:sorry: ale dzisiaj za to nówka sztuka;-)

hmmm czuje się tragicznie już sama nie wiem co brać. w dzień jest ok ale w nocy ten kaszel to wszystko mnie boli i nie mogę spać dziś mam minus -2,5 godziny no i błędne koło chce mi się pić jak się napiję to kaszlę a jak nie piję to mnie suszy.no i jak tu noc przetrwać. wczoraj mnie mąz natarł wyklepał i na chwilę było ok bo spałam aż do 2:30 a później atak kaszlu.na widok herbaty z cytryną malinami mnie już mdli zresztą mam już tam podrażnione zęby od tego kwasu że nawet wypić tego nie mogę.

hmmm czuje się tragicznie już sama nie wiem co brać. w dzień jest ok ale w nocy ten kaszel to wszystko mnie boli i nie mogę spać dziś mam minus -2,5 godziny no i błędne koło chce mi się pić jak się napiję to kaszlę a jak nie piję to mnie suszy.no i jak tu noc przetrwać. wczoraj mnie mąz natarł wyklepał i na chwilę było ok bo spałam aż do 2:30 a później atak kaszlu.na widok herbaty z cytryną malinami mnie już mdli zresztą mam już tam podrażnione zęby od tego kwasu że nawet wypić tego nie mogę.

Śmigaj do lekarza,niech Cie osłucha,czy coś nie siedzi na oskrzelach i napewno cos zaleci ,co możesz brać.Na wysuszoną śluzówke gardła dobre Tantum Verde i bezpieczne dla Ciebie.

reklama
pozwoliła mi rano i wieczorme pić ferwex bo to na paracetamolu i tak nic nięcej jedynie ssać ziołowe tabletki ale to na krótko pomaga.najważniejsze że osłuchowo czystko ale postanowiłam kupić te słuchawki i ciocia mnie podszkoli jak porządnie osłuchiwać.

Do góry