reklama
Od razu piszę, pierwsze objawy, które mogę zaliczyć do ciążowych miałam wczoraj - cały dzień potworny ból głowy a pod wieczór gratisik w formie nudności. póki co bez efektów specjalnych. Z Izką mnie wymioty ominęły i mam cichą nadzieję, że tym razem też tak będzie... Dzisiaj czuję się ok, na razie 
a Wy jak się czujecie?
a Wy jak się czujecie?
Wisnia to ja mam tak samo ;D ze Stasiem mialam ciaze wzorcowa, niemal podrecznikowa, zero nudnosci i bolu, a teraz... nie wymiotuje co prawda, ale mdli mnie czesto, glowa boli i w ogole slabo sie czuje, ale to prawdopodobnie przez tarczyce. Jetsem umowiona z endokryn. na 4 lipca to sie wyjasni.
zrob dla pewnosci, od ru wszystkie, zeby nie ganiac 5 razy: tsh, t3 i t4, oczywiscie morfologie, mozesz tez za jednym zamachem strzelic zelazo i kreatynine (to ostatnie na nerki jak chcesz) lepiej wiedziec, ze wszystko jest ok i sie nie martwic.
mi jest slabo tez od upalow, no i niby jestem glodna a nic nie moge zjesc ze smakiem :
mi jest slabo tez od upalow, no i niby jestem glodna a nic nie moge zjesc ze smakiem :
A tego imbiru to dużo trzeba dodać? Bo ja próbowałam wkroić po prostu plasterek i szczerze mówiąc nie mogłam tego wypić 
A z dolegliwości dopadły mnie: "poranne" mdłości, które pojawiają się zamiast głodu (tylko jak tu coś jeść, kiedy mdli???) i to niezależnie od pory dnia; ogólne zmęczenie i ... niechęć do komputera :
Kiedyś mogłam siedzieć prawie że godzinami, a teraz siadam, załatwiam to, co muszę i koniec. Czasem tu zaglądam, ale pisać mi się zazwyczaj nie chce, tak że jestem z wami głównie duchem. Pozdrawiam wszystkie mamy i fasolki 
A z dolegliwości dopadły mnie: "poranne" mdłości, które pojawiają się zamiast głodu (tylko jak tu coś jeść, kiedy mdli???) i to niezależnie od pory dnia; ogólne zmęczenie i ... niechęć do komputera :
Elżbietka
mother of two sons&angel
co do imbiru to ja stosowalam przy nudnościach mielony imbir. taki kupowany w torebkach jako przyprawe. na kubek herbaty imbiry na czubku łyżeczki. jak za duzo to strasznie ostar wychodzi. brr
pozdrawiam
styczniówka
pozdrawiam
styczniówka
reklama