reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosniemy... :)

reklama
Nie wiem ,bo dawno go nie azylam.Waga mi sie chyba w domu zepsuła:baffled:.Jeszcze sprobuje jej zmienic baterie:-D.
Konrad je troche,ale niestety zagadywany:baffled::confused:.

Nie wiem ,bo dawno go nie azylam.Waga mi sie chyba w domu zepsuła:baffled:.Jeszcze sprobuje jej zmienic baterie:-D.
Konrad je troche,ale niestety zagadywany:baffled::confused:.

Emilka nawet zagadywana nie je :no: ale nic jej nie jest nie płacze nic ją nie boli wiec chyba wymyśla :confused: niczym ją nie zapycham odstawiłam jej chrupki itd żeby zaczeła jeść to konkretne :dry:

dziś ugryzła 2 razy chlebek i więcej nie chciała jak jej chciałam dać twarożku czy dalej chleb to miała odruch wymiotny jak jeszcze jej łyżeczki do buzi nie dałam :no: pewnie teraz dopiero na obiad coś skubnie :baffled:
mam nadzieje że to jej szybko minie bo czasem jadła kiepsko ale potem nadrabiała ale nie schudła mi jeszcze 1kg :zawstydzona/y:

teraz spadła mi prawie na 25 centyl

Ostatnia edycja:
Gosia, kilogram to dużo dla takiego dziecka. Przeszłabym się do lekarza, przecież jedzenie, to nie tylko kalorie, to ważne składniki dla odżywiania komórkowego.
Może lekarz zleci jakieś badania i będzie ok, a brak łaknienia jest tylko przejściowy, ale mimo wszystko bym sprawdziła.

nie chce panikowac ale ja zbadałbym jej kał na posiew na bacterie
chrzesniaczka tak samo miała :tak:a bacteria ta sama co u sarki(bezobjawowo bolowo;-))
główny objaw brak apetytu wrecz wstret
o mleku nie wspomne :tak:

Gosia, kilogram to dużo dla takiego dziecka. Przeszłabym się do lekarza, przecież jedzenie, to nie tylko kalorie, to ważne składniki dla odżywiania komórkowego.
Może lekarz zleci jakieś badania i będzie ok, a brak łaknienia jest tylko przejściowy, ale mimo wszystko bym sprawdziła.

pewnie przejściowe ale się przejdę do lekarza... dziś już za późno od 10:00 już są chorzy przyjmowani :baffled: ale mnie wkurza że mamy czynną przychodnie tylko 2 godziny dla chorych i 2 dla zdrowych :wściekła/y:może chociaż ją zważą i sprawdzą czy wszystko ok :confused::sorry2:

ale do chorych nie pójdę bo mi czasem jakiegoś bakcyla złapie a może powinnam iść do chorych :confused:

Wg mnie nie przyjmą Cię w zdrowych, najlepiej zadzwoń i zapytaj.
Możesz też zapytać, czy możesz przyjść bez dziecka po same skierowania na badania, bo i tak u małej nie widać nic niepokojącego na zewnątrz. Ale nie wiem, czy się lekarz zgodzi, bo czasem dla nas rodziców nie widać, a lekarz coś dojrzy :confused:

Dlatego też piszę, żeby Gosia zapytała, u nas są takie zwyczaje, że do zdrowych tylko w sprawie szczepienia, ale może u Gosi jest tak jak u Agusi.
A swoją drogą, to u Agusi jest normalnie, tak powinno być, a nie tak jak u nas, że każą mi do chorych dzieci przychodzić, kiedy mała nie prądkuje :dry:

reklama
ja bym nie pytała;-)
lekarz jej nie wyrzuci z gabinetu;-)a co mała wdychnie zarazków to jej:zawstydzona/y:
kiedys spytałm jak było zapalenie ucha no i sie dowiedziałam ,za mam isc do chorych.............a przyjeli mnie na zdrowych:baffled:

Do góry