Pycha
mama Mai i Marty
a ja śpię całe noce bez pobudek i jestem ciagle niewyspana
i ciągle mi zimno 
i ciągle mi zimno 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i ciągle mi zimno 
by cosik napisac. Szykuje sie do przeprowadzki i wszystko sie kreci wokol tego tematu
Poza tym, w poniedzialek bylam z siostra na usg i juz wiemy ze bedzie miala coreczke:-):-):-) Wczoraj kupilam jej pierwsza sukieneczke
Mam nadzieje, ze nie zrobi nam psikusa i nie zmieni plci przed porodem
Moja kolezanka w zeszlym roku byla pewna (lekarz rowniez) ze bedzia cora no i ma Wiktorka 
A juz od godziny krece sie po domku
Mezus nie uwierzy jak mu powiem 
Super, bo mieszkamy w 1 mieście i dzieciaki się widzą kilka razy w tygodniu i super się bawią razem 
Przynajmniej na tych USG co my robiliśmy po prostu nie ma szans pomyłki, szczególnie później w starszej ciąży 
daj znać po wizycie!!!
w pierwszej chwili nie doczytałam twojego posta i myślałam, że to ty będziesz mieć córeczkę
a któż wie, może i tak:-) no i super, że będzie między dzieciakami taka mała różnica wiekowa
ja widzę, jak mojej julci brakuje zabaw z rówieśnikami...
na szczęście najczęściej są to zachcianki na jakieś owocki

- pomagam jej z jezykiem. No i ciagle zyje dwoma etapami ciazy - moim i jej
Juz sie nie mozemy doczekac wspolnych zakupow dla malenstw 

Mam niezly zapas teraz bo jak mnie pierwszy raz zlapalo to mezus musial od znajomych pozyczac
jako ze sklepy byly pozamykane
No i pije hektolitry wody - non stop chce mi sie pic