Angelika2497
Fanka BB :)
Pytam ponieważ u mnie nadal brak objawow . Czasem ale już teraz rzadko mam bole rozciągania więzadeł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No my to już pisałyśmy. U mnie jak nie było tak nie ma i znowu zaczynam się stresowaćJa jestem aktualnie w 9tc 5d i nie mam praktycznie żadnych objawów![]()
A we wtorek kolejna wizytaNo my to już pisałyśmy. U mnie jak nie było tak nie ma i znowu zaczynam się stresować
Ale mnie to już i cycki nie bola .A faktycznie. Tak jak mówiłam, nie ma czym się stresować. U mnie też nic się nie zmieniło
7 tydz +3 dniAle Ty przecież nie jesteś w 8tc
Ciesz się tym brakiem objawów, serio.
Tak to jest po dwóch stratach. Szkoda gadać.Jak Ty chcesz przeżyć całą ciążę to ja nie wiem.. życzę Ci powodzenia żebyś nie zwariowała sama ze sobą.