• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak się czułyście przed pozytywnym testem ?

Cześć,
Jutro powinnam dostać planowana miesiączkę ( wiem wiem można poczekać …. Ale mnie skręca ) robiłam dzisiaj rano superczuly test ale wyszedł negatywny . Tylko że od wczoraj czuję się jak nie ja - jakby ktoś mi dusze wyjął i postawił obok , mam wrażenie że do końca nie kontaktuje - naprawdę dziwne uczucie. Moje pytanie do was ! Jak wy się czułyście chwilę przed tym jak odkryłyście że jesteście w ciąży ? Chciałabym poznać wasze historie ☺️

reklama
Bolała mnie na maksa głowa, piersi miałam jak kamienie (na okres tylko lekko pobolewały) i drętwiał mi nadgarstek (dziwny objaw, ale w każdej ciąży drętwieją mi nadgarstki 😂).

reklama
Przed prawie każdym testem czułam że to to, podniecenie, piersi, klucie, mdłości ale to tylko stres.. I wiesz, w ciul negatywnych mimo odczuć, że to już dzis, dopiero ostatni był pozytywny. Więc nie, ja nie czułam, że to ten, bo ja czułam w prawie każdym cyklu, że to ten właściwy. I wiem, że wiele kobiet czulo: to ten! I raczej nic z tego, wiele czuło; nic z tego nie będzie i sporadycznie się udawało. Jak dla mnie to bajki, że czujemy przed, bo nie możemy czuć skoro jeszcze hormony dobrze nie ruszyly, a beta wynosi 10-20 i nawet za bardzo organizm jeszcze o niczym nie wie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry