reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
Wiolcia khmm, no to ja wtedy nie wiem co ja musiałabym myśleć według podanej strony to moja Wiktoria jest poniżej 3 centyla wagowo,a między 3 a 10 w cm... po prostu olałam już net i wszelkie tam wielkie książkowe standardy - moje dziecko jest wesołe i rozwija się dobrze a nie jest statystyczną jednostką...

Wiolcia- Olek jak miał 5,5 miesiąca ważył 7250, Mikołaj na 5 i 4 dni 8000. Ta sama matka, ten sam ojciec a jak się dzieci różnią :) Olek jest teraz wysokim i szczupłym energicznym chłopakiem :)

Olcia- wrublik- ( joamar, gufi) wasze dziewczynki są po prostu szczuplutkie i drobniusie, są na 3 centylu lub poniżej i lekarz zalecił wam badania krwi. Wszytstko jest ok więc taka ich uroda - hehehe Salomii wiem że nie lubisz tego wyrażenia :)

Ostatnia edycja:
czyli co same skrajności się tu zebrały? na prawdę to wszystko pestka, wyrosną nam dzieciaczki na dorodne panny i kawalery to zapomnimy w ogóle co to znaczy ten centyl, a u mnie prawda Ania szła cały czas na 50 centylu, teraz mocno schudła i tak samo jest na 50 centylu...

Jejku dzięki dziewczyny bo już się zamartwiałam! Uf przeszło po waszych wpisach :) DZIĘKOWAĆ DZIEKOWAĆ!!

Mój smyk wczoraj odkrył uszy... normalnie padne ze śmiechu - ciągle za nie łapie i ciągnie :-) A teraz rozmawia ze stopami... faaajne te nasze dzieciaczki :)

reklama
Do góry