U
użytkowniczka r
Gość
Kasiarem Mój Mikolo tyle włosów już zgubił,że spokojnie mogłabym sobie peruczkę zrobić,a przydałaby się oj przydała :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziś byłam z niunia na pierwszej rehabilitacji i było super ona lubi jak się nią kręci i ćwiczki się jej podobały płakała jak ją ubierałam do wyjścia
napięcie się zmiejszyło bo od jakiegoś czasu bardzo ładnie leży na brzuszku nawet rączki prostuje problem jest przy noszeniu na rękach bo wtedy napina mięśnie i się odchyla trzeba popracować też nad symetrią bo leci na prawą stronę
babka była w szoku że przy pasach przekręca się na brzuch aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KONIEC Z PASAMI!!!!!
czy wasze bobasy też tak gubią włosy bo ja codziennie przejeżdzam rolką bp prześcieradle w łóżeczku już się jej zrobiły zakola a z tyłu ma jajko :-) wytarte czy te włoski wyjdą wszystkie??