reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

reklama
My wczoraj się ważyliśmy u dr i waga 9040g. Mały siedział na wadze i się rechotał, więc trochę to potrwało aż w końcu mieliśmy dobry wynik :p

Słuszna waga, a taki szczuplutki. ;) W mięśnie poszło.

Elena u nas tez już na najniższym poziomie. Alek zaczął się niebezpiecznie wychylać i bałam się go zostawiać. Mąż dosłownie wczoraj opuścił. Teraz łóżeczko dziwnie wygląda. Jak więzienie ;)

Zgadza się. Już mu mówiłam, że siedzi za kratkami. ;)

Zawsze myślałam że wczesniej urodziłaś a nasze szkraby sa z tego samego dnia :) O której godzinie urodziłaś?
9:25 z brzucha wyciagniety :-)
Martini Aluśki też z 3 :-) I Adam Małysz tylko rocznik inny ;-)
A mój doskonali "papapa" na widok taty:-p:-p:-p Jezdzi sobie paluszkami po ustkach i tak guglocze i teraz na wszystko łebkiem kręci nie :-)
No i właśnie próbował mi myszke ukraśc bo się na pufke przeniosłam przy łozku. No i kocha kable...
No i cały impet poszedł w rozwuj ruchowy choc widze, że coraz bardziej się stara powtarzać kosi kosi czy jak mówie i śpiewam :-)

Mikołaj raczkuje po całym domu- ale czepił się dwóch rzeczy- kontaktu- który jest bardzo niebezpieczny bo są w tym gniazdku przebicia, a on go traktuje jak podpis w dzienniku wejść i wyjść- zawsze musi kłapnąć ręką :) Czasami jak już widzę co zamierza, to wołam " MIKOŁAJ!" a ten się śmieje jak w filmach ci "żli" i ręką pac o gniazdko

i miski z kocią karmą- ooo tam to potrafi kilka razy z rzędu przejść z 8 metrów przez wszystkie pokoje, i od razu rączka w miskę i przeżuca kocią karmę i się przy tym telepie ze szczęścia

Mamolka czasem żarcie dla kota, czy psa ma więcej mięsa, niż jakaś tam wędlina w sklepie po niskiej cenie.

Elena :D Ja karmię swojego kota dobrym żarciem (acana, royal canin) ale nie chciałabym, żeby się dzielił z Igorem ;/

reklama
Do góry