reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się zmienia nasza waga

Witajcie :)

Ja juz prawie 30 tydzien, a waga ...szkoda gadać.... chyba ok 15 kg na plusie..Nawet tego nie widać, głównie poszło w brzuch, więc nie wiem jak mogłam tyle utyć i gdzie to się podziewa..

reklama
ja też się nie martwię co będzie po.
zresztą najgorsze za nami i teraz to już niewiele przybędzie:) ja myślę 2--5max każdej przybędzie.
a po poprzednich ciążach tak szybko wróciłam do normy że aż się teraz nie mogę doczekać tej chwili kiedy idę na zakupy i kupuję sobie ciuszki w jakimś rozmiarze 36, dopasowane w talii!!! taaaa szaleństwo zakupowe dopiero ogarnie ten wątek w lecie i na jesieni!!!!!!!!!!!! zobaczycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D

ja tez sie nie moge doczekac. dzieki asiuni wczoraj pierwszy raz od kilku miesiecy ogladalam rzeczy dla siebie - nie przez pryzmat wielkiego cyca i karmienia, wielkeigo brzucha i dlugosci bluzek, tylko cos, co mi sie faktycznie podobalo! woooooow. juz zapomnialam, jak cudnie jest kupowac sobie rzeczy, ktore sa faktycznie modne, pieknie sie w nich wyglada, etc :-) echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
na pewno sie wylaszcze znowu! na pazdziernik, listopad gdzies :-D jupiiiiiiiiiiiiiiii
i do Londka smigne na pewno! NA PEWNO!!!!!!!!!

ja tez sie nie moge doczekac. dzieki asiuni wczoraj pierwszy raz od kilku miesiecy ogladalam rzeczy dla siebie - nie przez pryzmat wielkiego cyca i karmienia, wielkeigo brzucha i dlugosci bluzek, tylko cos, co mi sie faktycznie podobalo! woooooow. juz zapomnialam, jak cudnie jest kupowac sobie rzeczy, ktore sa faktycznie modne, pieknie sie w nich wyglada, etc :-) echhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
na pewno sie wylaszcze znowu! na pazdziernik, listopad gdzies :-D jupiiiiiiiiiiiiiiii
i do Londka smigne na pewno! NA PEWNO!!!!!!!!!

do Londka Zdrój?:D:D:D
ehh chyba nie bo tam sami emeryci... :(
cholera a październik/listopad to ja też sobie do Londka śmignę...służbowo, bo już będzie po macierzyńskim... ;(
p.s. tak sobie myślę że chciałabym do końca roku w domq zostać i zacząć 1 stycznia lub 1 grudnia , ale zobaczymy jak to będzie...

do Londka Zdrój?:D:D:D
ehh chyba nie bo tam sami emeryci... :(
cholera a październik/listopad to ja też sobie do Londka śmignę...służbowo, bo już będzie po macierzyńskim... ;(
p.s. tak sobie myślę że chciałabym do końca roku w domq zostać i zacząć 1 stycznia lub 1 grudnia , ale zobaczymy jak to będzie...
hahaha Londek Zdrój:-D:-D:-D hahaha
-Nie ma takiego miasta jak Londyn!
Jest Londek, Londek Zdrój...
- Londyn! Miasto w Anglii,
- A to trzeba było tak odrazu, musze iść i sprawdzić na mapie gdzie to jest wogóle!
:-D:-D:-D:-D koffam was :-D:-D:-D:-D

Ja sie ciesze bo u nas macierzynskie jest 9mc wiec jak zaczne tak jak sie Madek urodzi to akurat z koncem roku sie skonczy :-) ;-)

Ja wam powiem, przyznam sie bez bicia ze jak byla ta wielka noworoczna wyprzedaz w Next to ja sobie zakupilam ciuszki na lato i.... na chrzciny mlodego super kiecke:tak: haha mam motywacjje teraz:-D

reklama
hahaha Londek Zdrój:-D:-D:-D hahaha
-Nie ma takiego miasta jak Londyn!
Jest Londek, Londek Zdrój...
- Londyn! Miasto w Anglii,
- A to trzeba było tak odrazu, musze iść i sprawdzić na mapie gdzie to jest wogóle!
:-D:-D:-D:-D koffam was :-D:-D:-D:-D

Ja sie ciesze bo u nas macierzynskie jest 9mc wiec jak zaczne tak jak sie Madek urodzi to akurat z koncem roku sie skonczy :-) ;-)

Ja wam powiem, przyznam sie bez bicia ze jak byla ta wielka noworoczna wyprzedaz w Next to ja sobie zakupilam ciuszki na lato i.... na chrzciny mlodego super kiecke:tak: haha mam motywacjje teraz:-D

siet powiedz że w uk jest teraz 9mcy macierzyńskiego??
ja ze Starszakiem miałam 6mcy. ale i tak dobrze bo wtedy w pl były 4 no i wiadomo w funciakach mi płacili a nie w pln-ach :D:D

Do góry