reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się zmienia nasza waga

Jeśli chodzi o cellulit zawsze tam co nieco miałam ale najlepszym środkiem jest ruch - wystarczy miesiąc na rowerku codziennie/ nawet co dwa dni czasem jeździłam po 30min i ani śladu cellulitu:tak:
Jak urodze to wypróbuję eveline bo ćwiczyć od razu to nie wolno ponoć ale potem rowerek obowiązkowo

reklama
a ja nie lubie rowerow.. brrrr.. no moze taki stacjonarny na najlzejszym biegu ;-)
ja w ogole antysportowa.. biegac nie, basenu nienawidze, jedynie fitness/aerobik, skoczna muzyczka zawsze mnie rozrusza. albo dance, mielismy w naszym klubie fitness takie zajecia, ze sie tanczy - nie sa to chyba zadne style taneczne, po prostu taneczne rozne uklady i to jest superfajne, nie nudze sie i wytrzymuje do konca, a jednoczesnie po poltorej godziny jestem mokra i tak wymeczona, ze szok :-)

ale widze, ze juz nie ma tych zajec. za to slyszalam, ze otworzyli u nas nowy klub i bedzie tam taniec na rurce :-) az pojde sobie sprobowac, co mi szkodzi :-D przysiegam, ze ja podziwiam tych, co umieja tak tanczyc, mowie bez beki. to niesamowite jest.

a ja nienawidze silowni. Jakos nie lubie biegac, jezdzic na rowerze w miejscu i wogole. Odrazu mnie stma chwyta i juz...:confused:

A tanczyc to ja kocham... Duzo tanczylam zanim do UK sie wprowadzilam, noge za glowe zakladalam a teraz ledwo sie schyle jak mi cos spadnie....:baffled:

aenye u mnie niedaleko tez otwarli silownie czy cos i jest tam taniec na rurze:-D
i ja juz od dawna mowie ze ide sie zapisac jak tylko wroce do formy.:-D niby to rusza wszystkie miesnie rowno i chudniesz i nabierasz sily i elastycznosci:-D:-D:-D
ahhh a mężul jaki zadowolony:-D:-) hihi
gorzej pewnie z instruktorami jak zobacza gruba babe matke 2ki dzieci i na rurze jej sie zachcialo smigac:-):rofl2:

hihihihi Aenye - no dobra...wiesz co zrobiłaś taka reklamę, że bijesz wszystkich :) normalnieszok, a gdzie ja to kupię, jest w jakis rossmanach czy tylko w necie?

z tą rura to wesoło, myślę że mąż byłby wniebowzięty, jeszcze bym sobie taka zamontowała w sypialni, seksi bielizna i jazda ;)

a na tych zajęciach to musi być wesoło, pewnie nie same chudziny tam chodzą :)

Madziarkas - ja uwielbiam rower, ale nie wiem czy Ci dzidzia pozwoli jak będziesz karmić, zaraz mi się przypomniała nasza pierwsza wycieczka rowerowa z Borysem, już był starszy wiadomo, ładnie i pewnie siedział, no to myk go do fotelika :) na poczatku ok, potem się rozdarł, potem mu miałam ochote przywiązać smoka do buzi, a na koniec już się tak darł, że masakra. Nie nadawał się długo do wspólnej jazdy, później juz lepiej, ale zawsze musiały być jakies atrakcje po drodze, lody, piknik z jakimś ciachem :)

Ostatnia edycja:
no jestem w szoku. od soboty obwód ...talii?? ... zmniejszył się o 10cm!! a kilogramek tez spadł.
czyli 10,5kg na plusie, ale jak zrzuce 8 to będę happy:)

p.s. mam to reklamowane przez aenye serum z eveline. czy mozna to jak sie karmi? kojarzycie czy aenye o tym pisala?

O NIE!!!! Rozpakowane i chudnące wypad z tego wątku dopóki wszystkie sie nie rozpakujemy!!!!!!!!! i nie zaczniemy tez chudnąć!!!!!!! Czy Pani Margaine chce powiększyć naszą depresję z powodu syndromu spuchniętego wieloryba?! A kysz zmoro nieczysta!!!!

dobra, dobra

wlasnie zjadlam 2 prince polo caffe latte;-) także nie pójdize tak szybko bo się nie obejdę bez nich!!! NO WAY Niunia też musi coś jeść pożywnego a nie tylko rosołki i gotowane mięsko;-)

no jestem w szoku. od soboty obwód ...talii?? ... zmniejszył się o 10cm!! a kilogramek tez spadł.
czyli 10,5kg na plusie, ale jak zrzuce 8 to będę happy:)

p.s. mam to reklamowane przez aenye serum z eveline. czy mozna to jak sie karmi? kojarzycie czy aenye o tym pisala?
Mi tez 10cm juz spadlo (na wage jeszcze nie weszlam - boje sie!), chociaz na pocieszenie ducha nadal wygladam na 4-5mc :-) mysle ze z czasem to spadnie bo troche dolina jak wczoraj wychodze wieszac pranie na ogord i sasiadka na brzuch zdezorientowana czy to juz po czy tak mi opadl :-D haha

reklama
Nie, no żartuję rozpakowane przecież, piszcie i cieszcie się utrata wagi, my tez niedługo będziemy tym żyły, poza kupkami oczywiście :tak:. I powiem Wam cos jeszcze - za nasza cierpliwość i wytrwalość, szybciej zgubimy nasze kg nadprogramowe hihi :-D.
nati, spoko - wstawiaj zdjęcie bez brzucha, może to nasze fasolki i groszki zmotywuje jakie moga mieć ladne mamy zamiast wielorybów ;-).

Do góry