mamaczarusia
Fanka BB :)
Witam. Nie wiem czy trafilam w watek
Otóz odstawilam ostatnio cyca i spanie przy piersi
i marzy mi sie po tak dlugiej przerwie wyrwanie sie z mezusiem na calonocna imprezke
obawiam sie jednak o mojego 14 miesiecznego synka
Szczerze mówiac boje sie jak on to moze przyjac gdy sie przebudzi w nocy a mleko poda mu ktos zupelnie inny???
Od urodzenia zawsze byl przy mnie nigdy go nie podrzucalismy do rodziny (brak mozliwosci)czy opiekunki( nie bylo takiej potrzeby). Nie wiem moze to sa moje jakies leki przed zostawieniem dziecka pierwszy raz z kims innym a moze jest w tym jakas racja ze on bedzie ciezko przestraszony? Czy powinnam go najpierw oswoic z taka sytuacja i jak to zrobic? Wydaje mi sie ze w dzien nie byloby problemu ale w nocy? A moze poprostu ze wzgledu ze bedzie noc a on bardzo spiacy bedzie mu wszystko jedno?
A moze ja sama niepotrzebnie sie nakrecam?

Otóz odstawilam ostatnio cyca i spanie przy piersi

Od urodzenia zawsze byl przy mnie nigdy go nie podrzucalismy do rodziny (brak mozliwosci)czy opiekunki( nie bylo takiej potrzeby). Nie wiem moze to sa moje jakies leki przed zostawieniem dziecka pierwszy raz z kims innym a moze jest w tym jakas racja ze on bedzie ciezko przestraszony? Czy powinnam go najpierw oswoic z taka sytuacja i jak to zrobic? Wydaje mi sie ze w dzien nie byloby problemu ale w nocy? A moze poprostu ze wzgledu ze bedzie noc a on bardzo spiacy bedzie mu wszystko jedno?
A moze ja sama niepotrzebnie sie nakrecam?

Ostatnia edycja: