Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkie mamusie i tatusiow takze :-)
Mam pytanie dotyczace przechodzenia z mleka (u mnie bebilon pepti) poczatkowego 1 na 2. Czy trzeba na poczatku mieszac jedno z drugim czy od razu drugie? Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam, Ania.
ja też mam bebilion pepti ale jeszcze troszeczke czasu do wprowadzenia 2 i na pewno bedzie to powoli i mieszając z 1 powodzenia ja za jakieś 2 tygodnie
Wprowadzasz jak nowe pokarmy, stopniowo.
Np na 180ml wody dajesz pięć miarek "1" i jedna "2" - tak cały dzień. Następnego dnia zwiększasz na 180ml - dajesz cztery "1" i dwie "2" itd przez kolejne dni zwiększasz "2", zmniejszasz ilość "1", aż całkowicie przejdziesz na "2" Powodzenia! :-)
Ja niestety o tym nie wiedziałam i dałam od razu "2" no i zafundowałam małej rewolucje w brzuszku, kupki brzydkie :-( na szczęście po kilku dniach wszystko wróciło do normy ;-)
u nas co prawda było Nan ale na tej samej zasadzie wprowadzałam kolejne ,tzn co 2-3 dni jedną miarkę "nowego" więcej a jedną "starego" mniej, tak przeszłyśmy bez problemów z 1 na 2, potem z 2 na 3, a miesiąc temu z 3 na junior :-)