Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak znam nasze realia to pewnie nauczyciel się nie przyklada i nie organizuje dzieciom dobrze zajęć, powinien jakoś je zachęcać a pewnie tylko rzuca im piłke i kaze grać
Też tak myślę. A kurcze przecież tak niewiele potrzeba żeby dziecko mogło mieć zabawę. Ja np. 17-go będę z córką bawić się w grze biegowej Nike GridTrzeba biegać pomiędzy budkami telefonicznymi na mieście i zbierać punkty
W zamian można dostac nagrody. Fajna rzecz, bo nie sforsujesz dzieciaka, nie musisz go nigdzie włóczyć, tylko sama ustalasz trasę biegu (w każdej dzielnicy są trasy, wejdź na www.nikegrid.pl i obejrzyj, może akurat przez Twoje osiedle przebiega? jesteś z Warszawy, Muffinko?), tempo itd. Dzieci uwielbiaja kolekcjonowanie, więc zbieranie tarcz Nike i punktów mu się spodoba, jeszcze jak będzie musiał wpisywać swój tajny kod w budce telefonicznej, to już w ogóle oszaleje ze szczęścia. Naprawdę niewiele trzeba żeby zachęcić dzieci do fajnej zabawy, a przez to i do aktywnego trybu życia.
proszę jak się chce to można zrobić coś fajnego. nie wiem w czym leży ten problem ale wygląda na to że po prostu w szkołach ciezko jest znalezc jakiegos zapalenca który będzie zarazal dzieci aktwynoscia. bo widac po tej grze ze wystarczy tylko chcieć żeby nietypowo zachecic do aktywnosci
szkoda, ze nie jestem z warszawy, może też bym poszalałachociaż w ciązy to raczej nie... Muffinko, Ty zabierz synka koniecznie na te zabawe! Zachęci sie na pewno do aktywnosci fizycznej, jak cos wygra lub chociazby punktow nazbiera.