Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A właśnie, że nawilżacz! NAWILŻACZ, chyba wyraźnie piszę?Nawilżacz latem ?Latem raczej osuszacz
Swoją drogą nawilża się latem pomieszczenia ale głównie klimatyzowane
Jest złota zasada: człowiek w naszym klimacie lepiej zniesie wysoką temperaturę + niską wilgotność niż wysoką temperaturę +wysoką wilgotność.
Nie ma szybkich, mogą być szczegółowe lub nieA właśnie, że nawilżacz! NAWILŻACZ, chyba wyraźnie piszę?
Szybkie pytanie - szybka odpowiedź na temat. Tyle mnie interesuje.
O widzisz, zaczynasz pisać "po mojemu"Nie ma szybkich, mogą być szczegółowe lub nie
Nie napisałaś powierzchni ...kupno małego mija się z celem, jeśli masz na myśli 70 m mieszkania ...co innego z pokojem dziecięcym czy zasobnością portfela.![]()
Na takie odpowiedzi czekałam, dziękuję!Nawilżacz może mieć funkcje jonizacji powietrza i taki bym polecała, dodatkowo zwróć uwagę żeby miał higrometr ( tak żeby sam Ci się zalanczal i wylanczal jeżeli wilgotność wzrośnie lub spanie poniżej jakiegoś pułapu). Ja zakupiłam Adler 7957 w listopadzie w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolona.