reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

mozna zlozyc z siedziskiem :) ale jak sie sklada bez siedziska stelaz to jest on mniejszy :) mi zalezy na mini rozmiarach bo niestety moj samochod ma maly bagaznik :( wiec gabarryty stelaza tez mialy znaczenie :) najbadziej podba mi sie gondola :)
spacerowka jak jest rozlozona na plasko i nie ma spiwora to kiepsko zabudowana na zime, ale wozek kupilam w nprawde okazjyjnej cenie wiec jak nie sprawdzi sie to sprzedam i kupie cos innego :)
mam tez do kompletu fotelik creatis z baza, dla tych co duzo jezdza samochodem rewalacja miec baze uwazam :)

reklama
można dostać metliku w głowie od tych wózków))jednego nia jestem pewna ,że kupie podwójny ale juz następnego mysle eeeeee nie pojedynczy z dostawka...........no i badz tu madra:-D

Ksiądz co do phil and teds polecam są mega fajne i wygodne a do tego łatwo dokupić do nich części na ebayu też myślałam nad podwójnym ale Wiki już nie za bardzo by chciała w takim jeździć bo ma parasolke swoją i kupie zaczep do ram ,żeby tylko wózki złączyć :)

Mój mąż spędził cały wczorajszy wieczór i dzisiejsze dopołudnie, na szukaniu własciwego wózka. On lubi czytać o szukać byle nie kupić jakiegoś szajsu, no i padło na Bebe Confort Loola. Troche drogi, bo na allegro jest za prawie 1800zł, a chcemy 3 w 1. Dlaczego ten wybór? Bo jest lekki i zajmuje mało miejsca, a my bardzo dużo przemieszczamy się samochodem, więc to była podstawa... no i musi być 3 w 1 bo potrzebujemy fotelik samochodowy - nie zlinczujcie mnie, ja i tak kupię osobno jeszcze fotelik, chodzi tu tylko głównie o to, że na chrzciny będziemy lecieć do Polski, tam będziemy mieli udostępniony samochód, ale bez sensu, żeby tam jeszcze specjalnie na te kilka dni kupować fotelik, a pożyczyc nie mam od kogo, więc wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie. No i przez pierwszy okres będzie to jednak wygodniejsze, a jak dzidzia podrośnie troche to się kupi nowy fotelik, z resztą w Irlandii bez przerwy pada, więc spacerki z dzieckiem będą na prawdę mocno ograniczone...

gnidka mnie to nawet ten irlandzki deszcz nie straszy już. w domu bym ześwirowała i deszcz czy nie deszcz to na dwór wyjść trzeba :-D
co do wózka to jak właśnie tylko na jakiś wyjazd to z fotelikiem ok skoro na stałe kupujecie lepszy więc nikt cię za to nie zlinczuje. gdybym w Pl nie miała od kogo pożyczyć też bym tak zrobiła, a że mam to nie mam wózka 3w1 i przy nim zostajemy

aaaa tak w ogóle zapraszamy na główny. napisz nam co nieco o sobie i się rozgość :-D

główny w sensie tu: https://www.babyboom.pl/forum/luty-2013-f465/luty-2013-a-59035/index396.html ???
kurde wyszłam na zołzę, bo sie nie przedstawiłam :p Gosia, skoro Ty też w Irlandii, to mogłabym Ci pare pytań zadać? Bo ceny tutejsze mnie przerażają, a z drugiej strony tak wszystko z Polski zamawiać to też lipa, nie mówię tu o drobiazgach, ale o takich rzeczach, które nawet z wysyłką wychodza taniej...

dopisek:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! kupiłam przed chwilą wózek!! ale inny... Bebe Comfort Loola Up ale 2 w 1 spacerówka z gondolą. :-) zdecydowaliśmy, że bez sensu płacić za ten śmieszny fotelik samochodowy, którego i tak bez sensu używać, kupimy normalny do tego fotelik, taki jaki powinien być a w Polsce wypozyczymy fotelik z wypożyczalni na te 2 tygodnie :-) jeszcze trafiła mi się okazja z tym wózkiem, bo była ostatnia sztuka i cena wynosiła 950zł za kompletnie nowy wózeczek :-D normalnie mam takiego farta, że hej... :-D

Ostatnia edycja:
Ksiądz co do phil and teds polecam są mega fajne i wygodne a do tego łatwo dokupić do nich części na ebayu też myślałam nad podwójnym ale Wiki już nie za bardzo by chciała w takim jeździć bo ma parasolke swoją i kupie zaczep do ram ,żeby tylko wózki złączyć :)
ja z takim łącznikiem to wózkami po schodach bym nie zjechała no i nie miałabym gdzie trzymać 2 wózków ale pewnie jest to tańsze rozwiązanie niż kupno podwójnego wózka

reklama
Gnidka loola fajna ja mialam wybor miedzy nia a Elea, wygrala elea z racji pelnej raczki :) Loola byla tylko z rogami a mi sie nie wygodnie prowadzi wozki z 2 raczkami, ale jest sliczna ! :)

Do góry