reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

reklama
to był fotelik samochodowy na stelazu wozka:tak:
gondol by nam nie weszła do samochodu razem z nasza 4 , stelazem i 2 fotelikami

Czy Tylko Moje Dziecie Jeszcze Jezdzi W Gondoli?
;-);-);-) My też jeszcze w gondoli :tak: Ale chyba już niedługo - Anduś ma dość leżenia o czym już wie cała dzielnica tak mi się dzieć na spacerze drze :oo2: Ale ponieważ sam jeszcze nie ciągnie główki przy podciąganiu do siadu, to jeździ w gondoli. W czwartek idziemy do poradni - jak się okaże, że jest ok, to pewnie założymy spacerówę :happy:

oliweczka mi sie wózio bardzo podoba, a co do ceny to jak Cie stac to spoko, a gondolke chyba mozna sprzedac osobno. Najwazniejsze żebys Ty i malenstwo bylo zadowolone:-)
Ja z niecierpliwoscia czekam na nasza spacerówkę caseulplay S4, a tak wozimy sie jeszcze w gondoli:-)
Pozdrawiamy jak kupisz to koniecznie wyslij kilka zdjec:)

My też w gondoli i nie przesiadamy się do spacerówki na razie. Nasza gondola ma regulowane oparcie, więc spoko.Wiktoria jeśdzi w niej w pozycji połsiedzącej i jest zadowolona:tak:Do sklepu (market)i na spacery samochodowe zabieramy stelaż i tak jak agusia wpinamy fotelik.

reklama
Do góry