reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

a ja jestem taka wkurzona na maxa :angry::angry::angry::angry::angry: dzis zdjelam spiworek no i wsadzilam szymka do naszej spacerówki na pompowanych kołach wszystko fajnie ustawilam siedzenie na prosto i ok i co SZymek z niej zjeżdza tak nisko że prawie wisi. fakt mial ubrany sliski kombinezon( jak go nosze na rekach i mam ubrany moj plaszcz jak kurtka puchowa- to tez mi zjeżdza i musze mocno go trzymac) no ale tu i pasy nic nie pomogł bo mu miedzy nogi tak sie wciskały i glupio to wygladalo i mu sie nie podobało.:angry::angry::angry::angry: oby to tylko wina ubrania a nie materialu bo nie wiem co na to poradzic
dobrze ze mamy spacerowke parasolke no ale ja wole ten na duzych kolach.

jeny nie moge tego przebolec :angry::angry::angry::angry:jeszcze troche to kupie nowa spacerowe ale czy teraz to ma sens:baffled:

reklama
a ja jestem taka wkurzona na maxa :angry::angry::angry::angry::angry: dzis zdjelam spiworek no i wsadzilam szymka do naszej spacerówki na pompowanych kołach wszystko fajnie ustawilam siedzenie na prosto i ok i co SZymek z niej zjeżdza tak nisko że prawie wisi. fakt mial ubrany sliski kombinezon( jak go nosze na rekach i mam ubrany moj plaszcz jak kurtka puchowa- to tez mi zjeżdza i musze mocno go trzymac) no ale tu i pasy nic nie pomogł bo mu miedzy nogi tak sie wciskały i glupio to wygladalo i mu sie nie podobało.:angry::angry::angry::angry: oby to tylko wina ubrania a nie materialu bo nie wiem co na to poradzic
dobrze ze mamy spacerowke parasolke no ale ja wole ten na duzych kolach.

jeny nie moge tego przebolec :angry::angry::angry::angry:jeszcze troche to kupie nowa spacerowe ale czy teraz to ma sens:baffled:
Jeszcze to ma sens zeby kupic nowy jak ten ma minusy:tak:
Sugerujesz cos :confused::-D:-D:-D:-D ale wiesz co za duzo to nie zdrowo:-D:-D:-D:-D:-D

wózek pierwsza klasa :tak:

a ja się zapomniałam pochwalić :zawstydzona/y:i od miesiąca mamy taki wózio
WÓZEK DZIECIĘCY / BABY DESIGN / TRAVEL KURIER (320988881) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajowy wózek.Chyba porównywalny do naszego.Ładny kolorek.
Rozalka,nareszcie:-D.Z wygladu bardzo,bardzo mi sie podoba.Mam tylko watpliwosci co do raczek...wygodnie sie prowadzi?
Nawet nie pomyślałam o tych rączkach,bo prowadzi mi sie bardzo dobrze.Dziś nawet moja mama troche nim jeżdziła i też była zadowolona.

irtasia ty wiesz ;-):no: nie lubie ciebie wiec mnie nie zaczepiaj bo po łapach dostaniesz :tak::tak::tak:
no mam nadzieje ze to wina kombinezonu bo ten co mam teraz wozek naprawde lubie prowadzic
jutro znow proba

reklama
Mysia, zajrzyj do instrukcji czy mozesz smarowac koło. U mnie w jednym wółzku był zakaz-smar działa jak lepik na piasek co prowadzi do zepsucia-po smarowaniu nie uwzgledniaja gwarancji.

Do góry