Cześć wszystkim niezdecydowanym!Ja miałam podobny problem i doszłam do wniosku że wózek trzeba również dostosować do pory roku.Kupiłam wózek 2-funkcyjny ponieważ idzie zima i dziecku będzie cieplej w szerokiej gondoli a na wiosne kiedu będzie miał 8-9m-cy i będzie siedział to wymienie gondole na sportówke.Mamom które będą miały swoja skarby pod koniec lub na początku roku doradzam wózki z wkładaną gondolką tak jak np.CENA SZOK!!!NOWOCZENY JAGUAR 3 brown Z GONDOLKĄ (139113122) - Aukcje internetowe Allegro .Uważam że to dobry wybór ponieważ latem 6miesięczny bobas nie będzie chciał siedzieć w gondoli.Wózki takie jak HIT CENOWY ! QUINNY BUZZ PAPILON +GONDOLA (139435298) - Aukcje internetowe Allegro są fajne ale trzeba uważać ponieważ są bardzo wywrotowe (oczywiście nie wszystkie) radziłabym "pouwieszać" się na takim wózku w sklepie przed kupnem i sprawdzić czy jest stabilny.Ponadto przypominam że niestety idzie zima i wózki na 4 kołach sprawdzają się lepiej.Jeżeli moje wywody pomogły w rozważaniach nad kupnem wózka to bardzo się ciesze i życzę wszystkim mamom owocnych poszukiwań