reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Buziaczek, wczoraj mialam okazje ogladac! Generalnie na plus, chociaz powiem szczerze, ze calosc wydawala sie bardzo plastikowa.

Plus- Agacina, prowadzilam Apple i Cherry...I normalnie cudo do prowadzenia... Niestety jestem z tych osob, ktore nie nabieraja sie na gadke i facet probowal mi wcisnac cherry wlasnie... I gadal, gadal, gadal.. a im wiecej ktos do mnie gada-tym mniej wierze w 'niezwyklosc danego produktu'.

dzisiaj robilam zakupy na babies-r-us... i zobaczylam taki wozek:
Zobacz załącznik 295006
Poczytalam i na plus znow, ale odrzuca mnie firma graco...

Koncia to sa raczej standardowe wymiary,wieksze gondole ma ponoc bolder 80cm ale sa i mniejsze od emu,wszystko zalezy jak duze dziecko urodzisz.Ja mysle ze dzieki temu ze rodzimy na wiosne to nawet jak gondola szybko bedzie za mała np po 3-4 m-cach to dzidziol przesciadzie sie do spacerowki na lezaco,tragedi nie bedzie bo bedzie juz lato i ciepło.

Harszka śliczne autko, ja też bym była za 5-drzwiowym, bo nie wyobrażam sobie przeciskać się i wpinać fotelika z tyłu. A jak już bedziecie jeździć tą bryką, to tą zołzę dopiero zazdrość zaleje :p

Koncia 77cm powinno chyba wystarczyć tak do pół roczku, na kolejną zimę nie mamy co liczyć, ale i tak siedzący maluch już oleje gondolkę, tak jak pisze Olka będzie akurat :D Największą gondolkę ma x-lander chyba, bo aż 90cm, a np. mutsy jest mniejszy niż emu ;)

Powiem Wam jedno - im więcej oglądam tych wózków tym bardziej wydaja mi się one prawie identyczne, różni je tylko cena hahaha

ja przerzuciłam mój typ z Jedo na X-Landera XQ, tylko czekam aż się pojawi w Krakowie model z 2010 roku bo narazie tylko 2009 a te mi się średnio podobają. 2010 ma mieć kolorystykę jak XA i przekładaną rączkę w spacerówce, podobno ma się pojawić już w listopadzie więc uzbroję się w cierpliwość ;-)

Bosonozka, a ty w koncu na cos sie zdecydowalas, czy moze tak jak ja? Im wiekszy mam wybor tym gorzej?

Katjusza, a na jaki kolor liczysz?

pamiętam ten mętlik z pierwszej ciąży:rolleyes: i fajne to i męczące, długo byłam zdecydowana na Boldera dopóki nie przejechałam się quinny
c_big1914445.jpg

Daliśmy za komplet (bez fotel.) 1700zł i jeszcze musi długo posłużyć;-)
Nam się sprawdził bo dużo jeździliśmy po górach a ma wygodne koła, jest lekki i bardzo zwrotny, składałam go z Zosią na ręku. Minusy też by się znalazły oczywiście;-)

reklama
Do góry