reklama
H
Harsharani
Gość
Malina, ale to jest od kogos czy ze sklepu?
Bo jesli ze sklepu to z tego co mi sie wydaje, to jest komplet- maxi cosi c. z daszkiem
Ostatnio patrzylam na uzywane i ktos sprzedawal bez daszka...za 1/4 ceny...wlasnie z tego powodu.
Co do wozkow jeszcze... mysle, ze kupie nowa rame...i do tego uzywana gondolke i wlasnie fotelik. Zwykle sa one uzywane ktorko i sa w dobrym stanie, wiec szkoda wydawac kasy....
Bo jesli ze sklepu to z tego co mi sie wydaje, to jest komplet- maxi cosi c. z daszkiem
Ostatnio patrzylam na uzywane i ktos sprzedawal bez daszka...za 1/4 ceny...wlasnie z tego powodu.
Co do wozkow jeszcze... mysle, ze kupie nowa rame...i do tego uzywana gondolke i wlasnie fotelik. Zwykle sa one uzywane ktorko i sa w dobrym stanie, wiec szkoda wydawac kasy....
cliford
Fanka BB :)
Enoooo daszek musi być ;-)
Mam wózek. Przyszedł wczoraj. Maxi Cosi Mura 4. I jak na razie jestem w 100% zadowolona. Kiedys padło pytanie czy w spacerówce ten pałąg bezbieczeństwa dziecku nie będzie przeszkadzał? Odp- można go zdemontować a dzecko nie wypadnie bo są 5-punktowe pasy. Wózek nie należy do najlżejszych i do bloku bez windy bym go nie kupiła ale lekko się składa, sama zapakowałam go bez problemu do bagażnika, gondola duża z grubym materacem składa się na płasko do transportu, te same adaptery do gondoli i fotelika, bardzo zwrotne pompowane koła. Jeśli ktoś rozważa polecam. Ja kupiłam lekko używana na alegro (4 m-c - wygląda jak nowy) za naprawdę przyzwoite pieniądze ze wszystkimi możliwymi dodatkami.
H
Harsharani
Gość
Vetka, a na jaki kolor sie zdecydowalas? I powiedz mi...w dotyku siedzenie jakie jest? Takie a'la piankowe? I jeszcze... czy masz duzo miejsca jak przejezdzasz przez drzwi.. wiem, takie glupie pytania...
Akurat dzisiaj widzialam jeden z tych wozkow, tez 4kolowiec i wydawal sie baaaardzo szeroki...
Akurat dzisiaj widzialam jeden z tych wozkow, tez 4kolowiec i wydawal sie baaaardzo szeroki...
Vetka, a na jaki kolor sie zdecydowalas? I powiedz mi...w dotyku siedzenie jakie jest? Takie a'la piankowe? I jeszcze... czy masz duzo miejsca jak przejezdzasz przez drzwi.. wiem, takie glupie pytania...
Szerokośc osi to 65 cm więc nawet w domu swobodnie przejeżdza sie przez drzwi.
Siedzisko jest faktycznie takie a'la piankowe ze zdejmowana warstwą do prania
Kolor mam taki niebiesko-błękitny ATLANTIC SLICE, potem spróbuję wkleic zdjęcie.
Ostatnia edycja:
Ja tez widzialam ta/tego Mure i wydawal mi sie tez szeroki.
Swoja droga, ciekawe czemu ktos sprzedaje wozek po 4 miesiacach uzytkowania?
Ja jutro iCandy podjade obejzec
i tu sie zastanawiam czy kupowac gondole... Ale obejze, wymacam, zdecyduje
Swoja droga, ciekawe czemu ktos sprzedaje wozek po 4 miesiacach uzytkowania?
Ja jutro iCandy podjade obejzec
reklama
A mi dzisiaj wpadł w oko wózek Easywalker Quatro.
Wózek Easywalker QTRO GONDOLA GRATIS EdycjaSilver (1280960816) - Aukcje internetowe Allegro
Na początek zwróciłam na niego uwagę, bo choruję na srebrny wózek!!! Ale w miarę jak mu się przyglądałam, zaczął podobać mi się coraz bardziej. Boję się tylko, żeby nie okazał się za niski.
Może któraś coś słyszała, albo ma jakieś doświadczenia?

![QTRO_SNAP_PINK01[1].jpg QTRO_SNAP_PINK01[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/139/139336-40da9769de0e5308f90bf0864ae8acf9.jpg)
Wózek Easywalker QTRO GONDOLA GRATIS EdycjaSilver (1280960816) - Aukcje internetowe Allegro
Na początek zwróciłam na niego uwagę, bo choruję na srebrny wózek!!! Ale w miarę jak mu się przyglądałam, zaczął podobać mi się coraz bardziej. Boję się tylko, żeby nie okazał się za niski.
Może któraś coś słyszała, albo ma jakieś doświadczenia?

![QTRO_SNAP_PINK01[1].jpg QTRO_SNAP_PINK01[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/139/139336-40da9769de0e5308f90bf0864ae8acf9.jpg)