reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
haha colly ja miałam podobnie tylko z datą urodzenia synka, miał się urodzić w urodziny teściowej ale na szczęscie urodził się 2 tyg wcześniej :)

Paulka mój też nie ma czasu pomyśleć nad imieniem, a ja swoich typów mu nie powiem póki on czegoś nie wymyśli.

Aleks ładnie, u nas tez na 90% będzie Kajtek, ale oczywiście 100% pewności nie m czy się.mojemu znowu coś nie zmieni

Ehh. .. a ja się powoli zaczęłam nastawiać na Weronike a mój mi mówi, że nie... a sam nic konkretnego od siebie nie dorzuci. ..
Doris jakich używacie zdrobnien dla Weroniki?

Ania teraz to jest głównie Weronia :-) ale przez bardzo długi czas była "Lonią" a to dlatego, że moja starsza córka nie mogła wymówić poprawnie Weronia i wolała Welonia :-D i tak nam się to spodobało, że zaczęliśmy nazywać ją Lonią. Dopiero od około 2 lat, kiedy podrosła mówimy Weronia. Weronika bardzo rzadko. Nigdy Wera, Werka - tych zdrobnien nie lubię.

reklama
Do góry