K
kasia290514
Gość
A róbta co chceta :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
doriss33 mi bardzo podoba się Dmitrij a zdrobnienie Dima to już w ogóle brzmi superno i osobiście lepiej mi się kojarzy niż Vladimir
Ja wybierając imię oczywiście biorę pod uwagę sugestie znajomych czy rodziny,ale i tak ostateczna decyzja należy do mnie i do Tatusia dziecka,to Nam ma się ono podobaćStaram się by pasowało do nazwiska. Wybierając mniej popularne imię nie wydaje mi się,żeby mamy chciały pokazać tym,że jest ono lepsze. Raczej odróżnić je w takim pozytywnym znaczeniu. Ja bym wolała być jak to napisała kasia290514 ,,gwiazdą'' o ciekawym imieniu niż kolejną Kasią,która wywołana nie wie czy to o nią chodzi,bo w klasie jest jeszcze 5 innych dziewczynek o tym imieniu,tak jak to było za moich szkolnych czasów
![]()
Hahaha"skrzywdziła"ok...
Oj, koleżanko, ale masz bezczelne teksty. No nie wiem co w Ciebie wstąpiło dzisiaj. Hormony?Tak skrzywdziła. Dobrze przeczytałaś. Xmamuska nikt nie zamierza sie kłócic:-) teraz poprostu jest tak że jedna matka przez drugą wymyśla imiona a co drugie to gorsze. Chcecie wyróznic swoje dziecko mało spotykanym imieniem bo wydaje wam się że będzie lepsze? Bo nie rozumiem. Wtedy w szkole będą Anie,Kasie a tu wasza gwiazda Thea. Bo tu chyba o to w tym wszystkim chodzi.