reklama
Paula21
Grudzień '07
Moja Julcia nie będzie miała swojego pokoju ale u nas delikatny róż w pokoikach... 

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Jak w końcu dorosnę do przeniesienia Olisia do innego pokoju to ściany obowiązkowo będą pomarańczowe, taki mocny pomarańcz, takie moje zboczenie ;-)
A na jednej ścianie mam zamiar pomalować postacie z Kubusia Puchatka, z Kłapouchem na czele 
A jeśli chodzi o róż dla dziewczynki to ja bym rąbnęła dwa odcienie, jeden taki intensywny np. na dole, przedzieliła jakimś paskiem i u góry dała delikatny odcień;-)
A na suficie obowiązkowo świecące w nocy gwiazdki ;-)

A jeśli chodzi o róż dla dziewczynki to ja bym rąbnęła dwa odcienie, jeden taki intensywny np. na dole, przedzieliła jakimś paskiem i u góry dała delikatny odcień;-)
A na suficie obowiązkowo świecące w nocy gwiazdki ;-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
podobno dla dzieci lepsze sa kolory wyrażiste bo sa weselsze i lepiej dostrzegalne przez dzieci pastele głównie rodzice lubią
kuba ma pokój żłoto zielony dom połowy żólty potem jest dekor z misiami i zielona część kolory nie sa jaskrawe ale intensywne dosyć
kuba ma pokój żłoto zielony dom połowy żólty potem jest dekor z misiami i zielona część kolory nie sa jaskrawe ale intensywne dosyć
alex3meyer
Matka gagatka
My wynajmujemy, wiec tu we wszystkich pomieszczeniach magnolia. Ale zgadzam sie- rozowy dla dziewczynki jak najbardziej, ze 2 odcienie.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Marcel ma zielony ale nie mieliśmy na to żadnego wpływu

Stefanko moja szanowna, myślę, że różowy jest ok:-) Ale może dwie ściany takiego zajebistego różu a dwie takie jaśniejsze
Tylko nie kładź malutkich, jak to się tam nazywało, mozajek
na podłogę

Stefanko moja szanowna, myślę, że różowy jest ok:-) Ale może dwie ściany takiego zajebistego różu a dwie takie jaśniejsze

reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
no widzisz jak ja Ci fajnie doradzam

Podziel się: