reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

JEDZONKO !!!

dzięki - będę testować w drugiej kolejności. Zaraz druknę

Dzisiaj na tapecie mój ulubiony drożdżowiec (bez kruszonki). Babcia sie nade mną zlitowała i powiedziała, że ona będzie wyrabiać.
Mam babcię i nie zawaham się jej użyć :tak::-D

reklama
No i zrobiłam wczoraj to drożdżowe i to przy mega migrenie.

Dowód, poniżej bo dumna z siebie jestem, jak nie wiem.

Załączniki

• Styczen_2008 001.jpg
    Styczen_2008 001.jpg
    248,5 KB · Wyświetleń: 29
  • Styczen_2008 002.jpg
    Styczen_2008 002.jpg
    454 KB · Wyświetleń: 29
Joaśka nie masz serca i za grosz wrażliwości... Ty wiesz co ja teraz przeżywam???? I to przy ciążowych smaczkach...
:-D

Joasia gratulacje!!!!! Drożdzowe nie zawsze wychodzi!
Ja prawie tylko drożdzowe pieke, bo nie cierpie proszk do pieczenia. I wyobraz sobie, ze ja tez czuje ten zapach bo....sama wczoraj upiekłam drożdzowy warkoczyk :-D

reklama
Do góry