reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jestem już na świecie

mia moje gratulacje !!!
efka21 trzymam kciuki za ciebie żebys miała łatwy i szybki poród :laugh:
Kalinko ucałuj Jonatanka no i wklej troche zdjeć, żeby pokazać jak mały rośnie ;D

reklama
Efka, trzymam mocno kciuki, życzę szybkiego porodu i wyzdrowiej szybko, zrób to chociaż dla dzidziunia
ale masz fajnie, a ja chodzę i czuję, jakbym miała jajko znieść

czekamy na wieści, trzymaj się :-* :)

No i jesteśmy już w domku... :)
całe i szczęśliwe Jowitka przyszła na świat 31.10.05 o godz.21.55 siłami natury ja to zwą...
nie mogę się na nią napatrzeć i na cieszyć taki mój skarb... zaraz będą zdjęcia i jak chcecie opowieści o porodzie.. :)

cammi gratulacje !!!!

czekamy na zdjęcia, no i oczywiście na opowieści o porodzie...mam nadzieję, że poród nie był najgorszy ;)

Gratulacje Cammi!!! Napisz nam jak duże jest Twoje dzieciątko.

4.jpg

Pierwsze karmienie gdzieś godzine po porodzie bo mame tak długo szyła pani doktor..
pierwszekarmianie8px.jpg

Tu z mamą podczas odwiedzin..
podczaswizyty5ob.jpg

No a tu przed chwilą spię sobie wśród stokrotek..:) najedzona i szczęśliwa bo w domku z mamą
terazpiewdomkuwsrdstokrotek8gk.jpg

cammi gratuluję córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

... no to się teraz naprawdę dzieciaczki sypią... ;D

reklama
Do góry