reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jestem już na świecie

reklama
Klementynko wow!!!!!Gratuluję ślicznego synusia!!!!!!

Jak to się robi, żeby urodzić w takim tempie, chyba zapiszę się do Ciebie na kurs ;D 8) ::)

Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa!!!!!!

No to i ja sie pochwalę. 31. 10 2005 przyszedł na świat Patryk:) 3550 34 cm. Poród wspominam źle więc dopuki nieurodzicie to nieopisze. Zdjęcia wkleję jak tylko mąż mi pomoże. Pozdrawiam serdecznie.

Agak29 moje gratulacje !!!
A co do porodu to tak jak mówisz narazie nic lepiej nie pisz bo nastraszysz dziewczyny ;) a przeciez kazdy porod jest inny.
Czekam na zdjęcia ;D

Agak29 ogromne gratulacje.
No i proszę mamy zaledwie 3.11 a tu codzieennie nas przybywa. Bardzo wam zazdroszczę że juz jesteście "po"

GRATULUJĘ agak urodzenia Patryczka
mylove23ez.gif
:) bardzi się cieszę :) ucałuj malutkiego od cioci karoliny ;D

reklama
Do góry