reklama

Jezdzenie winda w ciazy

Aniaanka

Fanka BB :)
Witam

Mam takie pytanie.
Musialam dzis wjechac winda na osme pietro, poczulam podczas jazdy cisnienie w brzuchu. Niestety nie bylo tam schodow, dlatego winda byla jedyna opcja. Jechalam do lekarza.
Lekarka powiedziala ze nic sie nie stalo ale poradzila bym wracajac wysiadala na kazdym pietrze. Ale z szostego winda pojechala znow na osme. Potem juz udalo sie dotrzec na dol.
Boli mnie teraz troche brzuch. Czy moglo sie cos stac czy winda nie moze zagrozic? Obecnie jestem w 22 tygodniu. Z gory dziekuje za odpowiedzi

reklama
Rozwiązanie
W zeszlym roku bylam w ciazy biochemicznej ale nie sadze by miala zwiazek z endometrioza. Tak strasza a ta choroba wcale nie zabiera nam szans na dzieci ,cale szczescie. Zamiast sie ciagle martwic postaram sie cieszyc choc te pogody teraz sa okropne jak jest sie w ciazy. I ciage mam uczucie ze mi niedobrze, nawet od wody, moze to od zgagi.
Witam

Mam takie pytanie.
Musialam dzis wjechac winda na osme pietro, poczulam podczas jazdy cisnienie w brzuchu. Niestety nie bylo tam schodow, dlatego winda byla jedyna opcja. Jechalam do lekarza.
Lekarka powiedziala ze nic sie nie stalo ale poradzila bym wracajac wysiadala na kazdym pietrze. Ale z szostego winda pojechala znow na osme. Potem juz udalo sie dotrzec na dol.
Boli mnie teraz troche brzuch. Czy moglo sie cos stac czy winda nie moze zagrozic? Obecnie jestem w 22 tygodniu. Z gory dziekuje za odpowiedzi

Skoro lekarka powiedziała, ze nic się nie stało, to kim my jesteśmy, żeby podważać jej słowa? ;) zreszta myśle, ze niejedna kobieta będąca w ciąży mieszka w bloku i codziennie jeździ windą

Dziekuje za odpowiedz. Pytam dlatego ze poczulam wyrazne cisnienie w brzuchu i bylo to bardzo niemile uczucie a teraz boli mnie brzuch, jest jakis dziwny, ciezki. To byla winda jak w hotelu, duza, ciezka w ktorej wyraznie czuc bylo cisnienie. Lekarka powiedziala ze sama ma zawroty od tej windy nawet bez ciazy.

Mi panie w recepcji powiedzialy ze nie ma zadnych schodow, zreszta szukalam i nie znalazlam. Chcialam wrocic schodami ale powiedzialy ze ich nie ma. Widzialam tylko hol z windami. Mam duzo wod plodowych i moze dlatego tak nieprzyjemnie odebralam jazde winda.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi panie w recepcji powiedzialy ze nie ma zadnych schodow, zreszta szukalam i nie znalazlam. Chcialam wrocic schodami ale powiedzialy ze ich nie ma. Widzialam tylko hol z windami. To Profemed w Warszawie na Jerozolimskich kolo Mariotta, spora przychodnia. Jak ktos byl i znalazl tam schody to jestem ciekawa gdzie sa. Mam duzo wod plodowych i moze dlatego tak nieprzyjemnie odebralam jazde winda.

Mysle w takim razie, ze do paru miejsc można byłoby zgłosić taki budynek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry