Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie rozumiemTrzeba sprawdzić te, czy przypadkiem nie ma przerostu flory bakteryjnej wlasnej
A czy u Twojego męża taki język jest non stop?
Czy pojawia się co jakiś czas?
Aha. No ja się upieram, że to grzybica. Wymaz zrobiony, więc czekam na wynikPojawia i znika. Podpytałam go i Mąż twierdzi że u niego może to mieć związek z wątrobą, często po alkoholu na drugi dzień wychodzi. Czy ma go od dziecka niestety nie pamięta. Na waszym miejscu mocniej bym wypytała lekarzy ale faktycznie niektórzy tak poprostu mają i może choroby to zaostrzają.
To nie wygląda jak język geograficzny tylko grzybica lub coś innego.Kobietki język geograficzny znowu się pojawił przy infekcji gardła. Zobacz załącznik 1054947
Ciągle słyszę taka natura, a ja w to nie wierzę.
Właśnie rzecz w tym, że taki język robi się przy infekcji gardłaTo nie wygląda jak język geograficzny tylko grzybica lub coś innego.
Trzeba sprawdzić te, czy przypadkiem nie ma przerostu flory bakteryjnej wlasnejKobietki syn miał robiony wymaz z gardła i języka.
Dopiero dostałam wynik z gardła czy jest on prawidłowy? Zobacz załącznik 1056184Zobacz załącznik 1056184
Nie rozumiemTrzeba sprawdzić te, czy przypadkiem nie ma przerostu flory bakteryjnej wlasnej