Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Albi, Tobi rzeczywiście przekroczył normę, okazało się dziś na szczepieniu, ale podobno do pierwszego roku się nie odchudza. A ja mam mleko jakie mam, ani ja za gruba (62kg, 166cm wzrostu) ani nie jem za tłusto. Lekarka powiedziała że narazie nic nie robimy.
Pandi a ile młodziak wazy?? Żeby miec tłuste mleko nie trzeba tłusto jeść to przez hormony takie produkujemy. Ja chciałabym miec tłusciutkie bo mam chude :-(. Rozmawiałam z koleżanką i ona tez miała tak, ze dziecko wałzyło za duzo ale teraz sie zatrzymał i od miesiaca nie przytył chociaz je tak samo dobrze jak do tychczas. Widocznie sie wyregulowało i u Ciebie bedzie tak samo. Zresztą przychodzi taki momęnt, ze zamiast jesc to są zainteresowane zabawą i nic je od tego nie moze odwieść.
qrcze a ja nie wiem ile mój Kacperek waży :-(
tak na oko to pewnie 4500 bo wchodziłam na wagę z nim a potem bez niego ale nosze się z zamiarem zakupu wagi dla młodego hihii. Albi ile ty za swoją dałaś?
witam po raz pierwszy
moj Macius urodzil sie 12.01 - wazyl 3320, w szpitalu spadl do 3125.... teraz ma 6 tygodni i wazy 5170 .... chyba normalnie, chociaz ciezki jest z kazdym dniem ufff...a co bedzie pozniej?