reklama

już tyle urosłem, urosłam !!!

reklama
Pandi Tobi powinien teraz jesc 120 ml 6 razy dziennie. On wazy tyle co synek mojej kolezanki co ma 5 miesiecy. Moj ma 7,5 tygodnia i waży 5100g. Wazyłam go 20 min temu.

Albi, Tobi je 8 razy na dobę nie wiem po ile bo z cycka i najczęściej tylko jednego - nie chce więcej, ale może gdyby dał się przegłodzić i jadł z dwóch na raz to by było rzadziej:confused:

Jak je z cyca to na zadanie młodego karmisz. Powiedz mi długo wisi na cycu? Tak z ciekawosci, bo ja Dawidka tez karmie z cyca i ze sztucznego i na cycu potrafi wisiec przez 30 min. Pewnie masz Pandi tłuściutkie mleczko, bo moje jest raczej chude. Wiecie ja troche przeginam, bo mały waży 5300g, wiec od urodzenia przytył 1850g, wiec idealnie a ja ciągle myśle, ze za mało.

Albi, pół godz na cycu?? mi by kręgosłup odpadł!! moja mała siedzi na cycku jakieś 3-4minuty, potem krzyczy drze się bo mniej leci, więc ją borę do odbicia, trochę ją potrzymam na pionowo i znowu do cyca, to doje sobie z minutkę i koniec :-D i tak co 3godz, chyba że jej się tak dobrze śpi, to czasem nawet 5godzin przerwy... ja nie wiem dlaczegho wtedy ona taka wielka!! od urodzenia (wagi startowej) przybrała 1800g, dziś 2miesiace i parę dni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry