reklama
Marika30708
Fan(ka)
U mnie maluch będzie spał z nami w sypialni. A bieliźniarkę na ciuszki będę musiała zrobić w szafie rozsuwanej z jedej szafy na ubrania wiszące. Przewijak będzie na łóżeczku. Jakoś musimy się pomieścić. Jak już będzie większy/a to kupie łóżko piętrowe i dzieciaczki będą w jednym pokoiku
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja już kiedyś pokazywałam kącik maluszka, ale pokażę jeszcze raz 

Tu jeszcze na surowo, ale będziemy "upiększać"
Komoda jest na rzeczy dla maluszka.
Marika my planujemy dla chłopaków takie łóżko jak podrosną oboje:
http://images.kangoo.pl/74442546/893/large/lozko_marta_podwojne_z_szufladami_i_materacami.jpg
Jedno łóżko wyjeżdża z "szuflady" spod drugiego. A po jego pościeleniu staje się "jednym" :-) Znajoma ma i bardzo mi się podoba!

Tu jeszcze na surowo, ale będziemy "upiększać"

Marika my planujemy dla chłopaków takie łóżko jak podrosną oboje:
http://images.kangoo.pl/74442546/893/large/lozko_marta_podwojne_z_szufladami_i_materacami.jpg
Jedno łóżko wyjeżdża z "szuflady" spod drugiego. A po jego pościeleniu staje się "jednym" :-) Znajoma ma i bardzo mi się podoba!
Załączniki
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Blue w sklepie Jysk.
Nie wiem czy teraz takie są bo kupowałam ją przed narodzinami Konrada.

Ostatnia edycja:
jejuuu dzikei kochana pierwszy sklep jaki odwiedze to bedzie jysk napewno znajde cos w podobie a ile dalas jesli mozna spytac
wlasnei szukam dla malego takeij wyokiej komody zeby klasc tam rozne pierdulki i kosmetyki zeby luska nie sciagala bo ma za dlugie raczki
wlasnei szukam dla malego takeij wyokiej komody zeby klasc tam rozne pierdulki i kosmetyki zeby luska nie sciagala bo ma za dlugie raczki
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hehe oj nie ciągnie... Tam jest 5 szuflad a Konrad ledwo do trzeciej sięga
Dałam za nią niecałe 400zł

miejskibandyta
Fanka BB :)
Fifka - i ja pomarudzę o komodzie
Kolor idealny, my się urządzamy ogólnie nie tylko dla Malucha, i w takim kolorze komody mieć wszystkie chcemy
na razie mamy jedną.
Pytanko z mojej strony do Ciebie - drewniana czy okleina?
Pytanko z mojej strony do Ciebie - drewniana czy okleina?
vinga89
mamusia syneczków
a mi się właśnie projektuje szafa dla chłopaków
mąż jest stolarzem i sam zrobi, tak jak większość mebli w naszym mieszkaniu. oprócz szafy planuję dwie szafki podwieszane, żeby miejsca do zabawy chłopcom nie zabierać.
co do łóżka, to my chcieliśmy na "potem" piętrowe wysokie. ciekawe od ilu lat dziecko jest na tyle mądre żeby na górze spać???
co do łóżka, to my chcieliśmy na "potem" piętrowe wysokie. ciekawe od ilu lat dziecko jest na tyle mądre żeby na górze spać???
reklama
Podziel się: